Uncategorized

Global Village aduce culturile lumii în Cluj-Napoca

Global Village aduce culturile lumii în Cluj-Napoca

AIESEC Cluj-Napoca, cea mai mare organizație de tineri din lume care facilitează programe de schimburi de experiență și proiecte internaționale, organizează o nouă ediție de ”Global Village”. La acest eveniment, fiecare va avea oportunitatea unei incursiuni multiculturale obținute fără a călători în străinătate.

”Global Village” este o ocazia unică de a petrece timp într-un cadru internațional, de a descoperi obiceiurile și tradițiile din alte țări, de pe alte continente și de a trece peste stereotipurile culturale. Acest eveniment aduce la un loc studenți din țări, precum Egipt, Turcia, China, Indonezia, India, Taiwan, Malaysia, Arabia Saudită, Pakistan, Portugalia, Armenia, Bulgaria, Austria, Mexic, Brazilia, Algeria și multe altele.

afis-GV

Tinerii veniți în România pentru o experiență internațională, în proiecte de dezvoltare a comunității clujene, își vor prezenta cultura într-un mod interactiv și vor fi deschiși către discuții în care își vor împărtăși stilul de viață de acasă. Participanții la eveniment vor avea șansa de a încerca din mâncarea caracteristică țărilor reprezentate și de a cunoaște folclorul de pe diferite continente. Totodată, ei vor câștiga o experiență culturală unică, care le va forma și marca în același timp viziunea despre lume. La ”Global Village”, participanții nu doar că vor comunica și interacționa cu diferite culturi de pe mapamond, dar vor putea sărbători diversitatea într-o seară aparte de muzică și dansuri tradiționale.

Global Village este evenimentul care îți poate dărui o experiență multiculturală de o viață într-o singură zi. Aici, fiecare poate descoperi frumusețea tradițiilor, bucătăriilor naționale și obiceiurilor străine, dar mai ales, frumusețea prieteniilor pe care le poți crea, cu tineri din alte țări, de la care să ai ce învăța și pe sprijinul cărora să poți conta în viitor” a declarat președintele AIESEC Cluj-Napoca, Ioana Dobrău.

”Global Village” îi așteaptă pe toți iubitorii de interacțiune și diversitate, vineri, 29 ianuarie, la Iulius Mall Cluj-Napoca, începând cu ora 17:00.

Participarea la eveniment este gratuită. Mai multe informații se pot găsi pe pagina AIESEC Cluj-Napoca: https://www.facebook.com/AIESEC.ClujNapoca/Lasă un răspuns

Site creat de