De Vazut

Google a lansat telefoanele Pixel şi Pixel XL care vor concura cu iPhone 7 şi iPhone 7 Plus (VIDEO)

Google Pixel și Google Pixel XL au fost prezentate oficial, în cadrul unui eveniment special. Cele două telefoane Google Pixel au hardware de top și promit mult pe partea de software, noteaza PlayTech.ro.

În ceea ce privește designul, Google a ales o abordare minimalistă, folosind alumini, dar merită menționat faptul că jumătatea superioară a telefoanelor are o suprafață din sticlă.

google-pixel-1La capitolul hardware, Google Pixel și Pixel XL sunt dotate cu procesoare Snapdragon 821, cu frecvență de 2,15Ghz, 4GB memorie RAM, iar spațiul de stocare va fi de 32 sau de 128GB, cu posibilitatea de a-l extinde cu un card microSD de până la 256GB.

Google Pixel are un display de 5 inch cu rezoluție full HD, iar Google Pixel XL vine cu un ecran QHD cu diagonală de 5,5 inch. Camerele foto pe ambele telefoane sunt de 12,3 (cea principală), respectiv 8MP (cea frontală). Bateria pentru Google Pixel va fi de 2,770 mAh, iar cea din Google Pixel XL va fi de 3.450 mAh.

Google Pixel și Pixel XL sunt primele smartphone-uri cu Gooogle Assistant integrat. Google Assistant este un asistent virtual care poate înțelege chiar și cerințe complexe, cum ar fi ”Arată-mi fotografiile făcute în Londra” și, prin comenzi vocale, poate îndeplini sarcini precum rezervarea unei mese la restaurant sau setarea unui memento în calendar.

Cu Google Pixel și Google Pixel XL, compania intră cu forță pe piața smartphone-urilor, lăudându-se în nenumărate rânduri, în timpul conferinței, de faptul că telefoanele sunt făcute doar de ei. Prețul va începe de la 649 de dolari.

sursa: PlayTech.ro


Lasă un răspuns

Site creat de