IT

Google Ads – soluție rapidă și eficientă de creștere a vânzărilor

Google Ads

O problemă tot mai des întâlnită de afaceri din toate domeniile de activitate o reprezintă efectuarea unor investiții generoase în promovare, fără ca rezultatele să se ridice la înălțimea așteptărilor. Acest lucru poate fi o consecință a unei strategii generale, fără personalizare, dar totodată este influențat și de evoluția foarte accelerată a mediului digital și implicit de modificarea comportamentului audienței vizate. Dacă în trecut un spot publicitar era instrumentul cel mai căutat de promovare datorită rezultatelor excelente pe care le genera, astăzi puterea acestuia a scăzut în detrimentul soluțiilor de promovare online. Alege să demarezi campanii Google Ads performante alături de Clickbrainiacs și vei observa o creștere fulminantă a vânzărilor încă din primele zile!

Ce sunt campaniile Google Ads?

Din momentul în care afacerea ta este prezentă în mediul online este important să cunoști toate instrumentele pe care le ai la dispoziție pentru a-i crește vizibilitatea și a-i maximiza performanța. Google Ads este o metodă din ce în ce mai utilizată în varii domenii de activitate datorită faptului că reușește să genereze o rată mai mare de clienți și o creștere a profitabilității, cu investiții mici. Prin implementarea unei campanii eficiente de Google Ads obții o clasare mai bună în rezultatele motorului de căutare. Asta înseamnă că în momentul în care un potențial client tastează în bara de căutare cuvinte cheie care îți definesc serviciile sau produsele oferite, te vei clasa printre primele rezultate generate, ceea ce crește șansele ca acesta să îți acceseze site-ul și, în final, să facă o achiziție.

Prin ce se deosebește o campanie Google Ads de un anunț publicitar obișnuit?

Deși în ambele cazuri vorbim de promovare plătită, diferențele între cele două sunt uriașe, balanța înclinând în favoarea campaniilor Google Ads. În primul rând, este eliminat caracterul intruziv al publicității care a determinat tot mai multe persoane să atribuie o etichetă negativă acesteia. De asemenea, reclamele, orice formă ar avea acestea, apar în fața unul potențial client doar în momentul în care acesta manifestă interes direct către un produs sau un serviciu. Drept urmare, anunțurile apar doar în urma unor căutări directe, fără să mai întrerupă individul din activitățile sale obișnuite, în momente nepotrivite.

Un alt avantaj dat de această diferență este faptul că rentabilitatea campaniilor Google Ads este mult mai mare, fiecare anunț având șanse considerabile să se transforme în conversie. În plus, nu mai plătești timp și spațiu de difuzare, ci te bucuri de o distribuire eficientă a anunțurilor tale în pagina de rezultate ale motoarelor de căutare.

Nu în ultimul rând, ai o libertate mai mare de personalizare a campaniei, un control ridicat în ceea ce privește distribuirea anunțurilor și, totodată, opțiuni nenumărate în monitorizarea și evaluarea rezultatelor.

La cine apelezi pentru campanii Google Ads de succes?

Pentru a avea garanția unei campanii Google Ads de succes este recomandat să apelezi întotdeauna la specialiști, o agenție de marketing fiind partenerul de care ai nevoie pentru a-ți consolida o prezență puternică pe piață. Membrii echipei vor ști întotdeauna cum să abordeze fiecare caz pentru a potența rezultatele, cum să combine strategii și servicii și, nu în ultimul rând, cum să te ajute să îți șlefuiești brandul. Clickbrainiacs este o agenție de marketing cu peste 12 ani de experiență, timp în care a ajutat zeci de companii să își consolideze drumul către succes, cu profit uriaș generat prin costuri minime.

Cum stabilești o colaborare cu agenția Clickbrainiacs?

Dacă îți dorești să beneficiezi de expertiza și creativitatea echipei de profesioniști Clickbrainiacs, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul, unde îți sunt prezentate toate detaliile și să completezi formularul de contact. Îți vor fi solicitate date de contact, câteva detalii despre compania ta, dar și despre așteptările pe care le ai de la o astfel de campanie, în așa fel încât, la prima interacțiune să poți obține cât mai multe informații de interes.

Alege Clickbrainiacs, partenerul de care ai nevoie pentru a-ți maximiza rezultatele cu investiții minime!Lasă un răspuns

Site creat de