Timp liber, Important

Green Sensation Festival are loc în perioada 8-10 iulie. Organizatorii au pregătit multe surprize

Green Sensation Festival

În perioada 8-10 iulie, la Fun Park, Feleacu se va desfășura a treia ediție Green Sensation Festival, festival destinat iubitorilor de natura ce îmbină distracția cu activitățile în aer liber.

Motto-ul din acest an, „Back to nature, one with nature” ilustrează perfect dorința organizatorilor pentru ediția 2016 a evenimentului și anume de a fi mai aproape de nevoile societății. Aceasta întrucât 60 % din veniturile festivalului vor fi redirecționați către acțiuni de ecologizare și ajutorare a oamenilor defavorizați din zonele montane greu accesibile. De asemenea, evenimentul va avea în centru ideea de multiculturalism, prin participarea persoanelor de alte naționalități sau comunități din România.

La festival îmbinăm distracția cu natura și sporturile extreme. O să ne distrăm la bob alpin, tiroliană, paintball, zorbing, tubing, tir cu arcul, echitatie, mountain bike, ne plimbăm cu trăsura sau ne cățărăm la panou au declarat organizatorii pentru cluju.ro.

Printre artiști se numără: OCS, Travka, Luna Amară, Les Elephants Bizzares, Toulouse Lautrec, Fără Zahăr, Țapinarii, Basska, Ska-nk, Theory of Mind. Cei mai în vogă Dj vor face o atmosferă de neuitat ca și Quba, Dublic din Ungaria, Dj Litchi din Rusia, Unusual Suspects, Dodo, MadLiquid, ApresKeyz, CDj Team, Dj Necs, Darkma][er,  Just D’Light, Dj Wicked, Dj Arthur Martini The Flo.

Green Sensation 2016 își propune de asemenea, să îi determine pe tineri să descopere frumoasele zone ale României sprijinind astfel dezvoltarea turismului national. În acest sens, organizatorii au pregătit un târg de turism cu tema ”Cunoaște-ți țara!” prin care diferitele destinații și atracții turistice vor fi aduse mai aproape de public.  Cazarea participanților se va face în corturi în spațiul de campare special amenajate.Lasă un răspuns

Site creat de