Social & Cultura

Gresie si faianta Stracciatella pentru interioare moderne

Gresie Stracciatella

Gresia si faianta Stratiacella se preteaza la rectificare, astfel incat instalarea sa este mai practica si mai comoda. Placile sunt realizate cu imitatie de piatra, ceea ce iti permite sa creezi interioare si exterioare interesante.

Poti achizitiona gresie si faianta Stracciatella din magazinul online newfitout.ro unde sunt prezentate o gama variata de produse ale acestui brand spaniol. La baza placii este gresia portelanata, care include argila, nisip si aditivi speciali pentru cresterea rezistentei produselor. Designul placilor este inspirat de terrazzos venetieni, care au fost create folosind fragmente de pietre naturale si ciment in Evul Mediu.

Placile sunt produse cu margini rectificate. Dupa arderea in cuptor, produsul trece printr-o alta etapa de productie – taierea marginilor. Suprafata mata se doreste a fi un fundal bun pentru decorarea ulterioara a incaperii, creand accente luminoase si sporind proprietatile anti-alunecare.

Gresia si faianta Stratiacella se imbina cu interioare in stil vintage, caracterizate prin tonuri naturale si multe elemente decorative antice. Procesul de productie se bazeaza pe o compozitie plastica si omogena de argila alba, arsa la temperaturi peste 1000 de grade, ceea ce face ca produsele sa fie rezistente la utilizare activa.

Gresie si faianta Stratiacella – Avantaje

Gresia si faianta Stratiacella prezinta urmatoarele avantaje: material practic si durabil pentru interioarele caselor private, cladirilor publice, spatiilor de birouri; design la moda in tendinta ultimilor ani; durabilitate si intretinere usoara; versatilitate de instalare pe podea si pereti.

Lucrarea finala este procesul de rectificare, dupa care modulele pot fi stivuite cu o imbinare minima. Acest lucru adauga estetica camerei, creeaza efectul vizual al unei panze unice si uniforme. Colectia este potrivita atat pentru interioare clasice, cat si pentru mansardele la moda. Produsele nu necesita ingrijire speciala pe toata durata de viata.

Gresie si faianta Stratiacella – Tehnologia de producere

Productia de gresie si faianta Stratiacella este un fel de repetare a proceselor naturale de formare a bazaltului si a marmurei. Roca este presata la presiune mare si este supusa arderii termice la 1200 de grade.

De sute si chiar mii de ani s-au format doar materiale naturale, iar productia de gresie portelanata dureaza un singur ciclu de productie. Dupa iesirea din cuptor, produsele prezinta performante impresionante. Placa se caracterizeaza prin rezistenta ridicata, nu exista pori de aer in ea si se observa o absorbtie de apa zero.

Primele produse din gresie portelanata au functionat bine pentru pardoseli in toate spatiile, au fost folosite pe strazi, dar aveau un design simplu gri si alb. Astazi, proprietatile produselor pentru podea au fost imbunatatite.

Tehnologia moderna de productie include amestecarea mai multor materiale naturale (argila bogata in ilit si caolit, nisip de cuart foarte pur, feldspat zdrobit), pigmenti (inclusiv oxizi metalici) si polimeri. Partea frontala a placii poate fi acoperita cu lacuri si vopsele, iar textura imita o mare varietate de materiale.Lasă un răspuns

Site creat de