Timp liber, Important

HAI HUI Music Fest: 48 de ore de muzică, libertate și natură la poalele Munţilor Făgăraș

HAI HUI Music Fest

Între 25 și 27 august 2023, HAI HUI Music Fest aduce într-un cadru impresionant al naturii, pe platoul de deasupra orașului Făgăraș (judeţul Braşov), 20 DJ de muzică electronică, baruri, foodcourt, chillzone, camping și o iubire impresionantă față de natură.

Scena principală va avea cei mai măreți spectatori: Munții Făgăraș! Iar tu vei dansa în mijlocul unui peisaj care va fi martor al unor momente și trăiri de neuitat.

Timp de 48 de ore cu muzică neîntreruptă, lasă-te purtat într-o călătorie mioritică și vibrantă, spre un refugiu de libertate nețărmurită și mișcare necontenită pe ritmuri de dans. Totul într-o atmosferă de bucurie și de armonie cu peisajul și cu sunetele din jur. Găsește-ți esența și crează legături autentice!

Artişti de renume la HAI HUI Music Fest

Vom dansa alături de artiști consacrați precum: KiRiK din Ucraina, Charlie, Mihai Pol, Andrei Ciubuc, Mera, Oreste din Poveste și mulți alții, într-un peisaj ce îți taie respirația.

HAI HUI are în spate multe ediții de petreceri a unei comunități iubitoare de muzică electronică, iar anul acesta a venit momentul ca petrecerea să se transforme într-un festival și să primească un nume.

Bilete HAI HUI Music Fest: https://www.livetickets.ro/bilete/hai-hui-music-fest

Hai la festival!

Cum a apărut HAI HUI Music Fest

Într-o zi târzie de august, pe dealurile pitorești de la poalele Munților Făgăraș, un festival unic și încărcat de ritmuri vii va lua naștere: HAI HUI. În perioada 25-27 august 2023, oamenii pasionați de muzică și de dans se vor reuni pentru a savura clipe de bucurie și de libertate în mijlocul naturii.

Un grup restrâns de prieteni, pasionați de muzică și de petreceri în aer liber, au decis să transforme precedentele lor întâlniri muzicale restrânse, într-un eveniment mai amplu, deschis și altor entuziaști ai muzicii și ai naturii din toate colțurile țării. Dealul Galațiului, de lângă Făgăraș, de pe care se deschide o priveliște spectaculoasă asupra Munților Făgăraș, va fi locația festivalului HAI HUI.

Scena principală va fi amplasată într-un punct al dealului din care se poate observa în toată splendoarea sa măreția Munților Făgăraș, iar cei prezenți vor dansa în mijlocul unui peisaj care va fi martor al unor momente și trăiri de neuitat. În acordurile muzicale susținute de cei 20 DJ talentați, energia și ritmul muzicii vor răsuna în armonie cu inimile participanților.

Pentru cei dornici de explorări muzicale și naturale, festivalul HAI HUI va pune la dispoziție o zonă special amenajată pentru camping,unde cei prezenți se pot bucura de natură și pot crea noi legături unii cu alții, depănând povești sub stele strălucitoare.

Pe parcursul celor 48 de ore de festival, HAI HUI va reprezenta o veritabilă și vibrantă călătorie înspre un refugiu de libertate nețărmurită și de mișcare necontenită pe ritmuri de dans, într-o atmosferă de bucurie și de armonie cu peisajul și cu sunetele din jur. În aceste momente magice, cei prezenți se vor reconecta cu propria lor esență profundă și vor crea legături autentice cu ceilalți participanți.

Așadar, vă invităm la prima ediție a festivalului HAI HUI, desfășurat în perioada 25-27 august 2023, pentru a lua parte la un spectacol situat atât la înălțime muzicală, prin calitatea seturilor DJ-ilor invitați, cât și la înălțime vizuală, prin peisajele impresionante ale Munților Făgăraș. Atmosfera se anunță a fi una a-tot-ce-îți-dorești, în care peisajul și sunetele se vor contopi într-o singură experiență armonioasă a spațiu-timpului.

Sunteți pregătiți să vă alăturați și să luați parte la această aventură unică? Haideți cu noi la HAI HUI Festival!Lasă un răspuns

Site creat de