Uncategorized

Halloween in Padurea Hoia din Cluj! Padurea se afla in TOP 10 cele mai bantuite locuri din Europa

halloween padurea hoia cluj

Echipa Nefiresc Cluj, în colaborare cu Mystery Cluj, va organiza, maine,  Mystery Cluj Day în Pădurea Hoia-Baciu din Cluj-Napoca .

Începând cu ora 14:00 lumea se va strânge pentru a participa la diferite jocuri de echipă în aer liber, concurs de costume și poveşti cu tâlc în jurul focului de tabără într-un decor demn poveștilor de groază, terminând seara cu un after party tematic.

Ziua de 31 va începe cu un Treasure Hunt de la ora 14:00 la care participanții vor trebui să caute indicii pentru a ajunge din centrul Clujului în pădure, dezvoltându-și abilitățile de competitivitate, fiind așteptați la locația evenimentului într-un decor cu lilieci, hamace, pânze de paianjen, fantome, un artist ce îți va pune la bătaie cele mai interesante idei ale sale pentru a desena pe fața participanților desene de groază.

Participanţii sunt aşteptaţi să îşi aducă de acasă mâncare, dacă doresc, la faţa locului neexistând nici un stand. Lumea este aşteptată să vină cu merinde alese de acasă, ca de exemplu cartofi înveliţi în folie ca să fie băgaţi în jar.

Pentru că nicio petrecere de Halloween nu poate exista fără costumație, de la ora 17, participanții sunt invitați la un concurs de costume, unde fiecare va derula povestea sa urmând ca cel mai interesant să câștige un premiu surpriză, urmată de povești în jurul unui foc de tabără. Focul de tabără va fi acompaniat de un show inedit de jonglerii cu foc, oferit de Lamia – Fire Fantasy Show. Printre toate aceste activități, participanții vor putea de asemenea să participe la Capture the flag, unde 100 de tineri, împărțiți în 2 echipe vor trebui să își pună la bătaie abilitățile de lucrat în echipă pentru a captura steagul echipei adverse și a-l aduce în baza proprie, vor face o călătorie în trecut, putând alege să se joace unul din cele 8 jocuri ale copilăriei precum ”Țară, țară vrem ostași”, ”Rațele și vânătorii” sau ” V-ați ascunselea” sau vor participa la Escape from the Haunted Forest, încercând să caute indicii pentru a găsi calea de întoarcere spre civilizație, activitate desfășurată în colaborare cu cei de la The Dungeon.

Lăsând în spate decorul înfricoșător, tinerii sunt invitați să continue petrecerea în Cotton Club, unde vor fi așteptați cu muzică bună, decor tematic și multă voie bună.

Nefiresc s-a înființat din dorința unor tineri de a organiza evenimente care să scoată participanții din zona lor de confort. Petrecerea de Halloween din Hoia a luat naștere de la o simplă idee propusă de unul din fondatori, putând fi implementată datorită ajutorului oferit de co-organizatorii evenimentului, Mystery Cluj (Hoia-Baciu Project, The Dungeon şi Transylvania Quest Games), grup constituit în scopul promovării locurilor misterioase din oraş, ca alternativă la oferta turistică a Clujului.

Mulţumim şi partenerilor noştri, Cotton Club Cluj, Lamia – Fantasy Fire Show, Minor Swing, Daisler Print dar și celor peste 30 de tineri voluntari și participanţilor la eveniment.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1141113932584077/

 Lasă un răspuns

Site creat de