Din Zona

Hanorace si geci barbatesti 2017/2018

Hanorace si geci barbatesti

Exista o multime de modele de hanorace de calitate in magazinele online de profil, dintre care fiecare barbat isi poate alege ceea ce ii place.

Tu ce hanorac preferi?

Oferta include atat hanorace sport comode la purtat, cat si hanorace urbane elegante, desi la prima vedere ar fi destul de dificil de crezut faptul ca un hanorac poate sa fie si elegant.

Uite ca se poate, deoarece designerii de fashion au imaginat articole vestimentare din aceasta categorie cu croieli foarte moderne, realizate din materiale speciale, de o calitate superioara.

Paleta de alegeri este una extrem de extinsa, foarte in trend fiind actualmente hanoracele cu mesaje inscriptionate pe spate sau pe piept, produse cautate in mod deosebit de catre adolescenti, dar si de catre clienti din alte segmente de varsta.

Combinand aspectul clasic al unor modele de jachete cu niste taieturi casual moderne, aceste hanorace imbina in mod fericit confortul pe care il ofera acelora ce le poarta, cu o nota personala, de multe ori amuzant-inteligenta, care le transforma in niste haine foarte cool.

Cu o calitate a imprimarii mesajelor excelenta, in culori contrastante, spre a fi usor vizibile chiar si de la distanta, mesajele pot ca sa fie unele extrem de interesante, nu doar din categoria acelora prin care se declara apartenenta de suflet la o anume echipa de fotbal, spre exemplu.

Jachete barbatesti pentru toamna/iarna 2017/2018

In materie de jachete 2017 designerii de fashion propun barbatilor sa aleaga niste jachete stil camasa, uni, in carouri sau cu imprimeuri diverse.

Deocamdata este destul de devreme pentru a putea sesiza daca acest trend se va impune suficient de puternic pentru a rezista si in sezoanele viitoare, dar trebuie subliniat faptul ca reprezinta un element de noutate in moda masculina care ar merita ca sa fie incercat, mai ales de catre aceia din tinerele generatii, mai putin conformisti.

Pentru barbatii care prefera hainele cu o croiala un pic mai clasica, o jacheta de aviator, cu imprimeuri sau fara, va ramane oricand o alegere buna, la fel si o jacheta vatuita pentru anotimpul hibernal, cu o croiala traditionala care, orice s-ar spune, este oricand binevenita in garderoba masculina 2017/2018.

Nemuritoare, mereu prezente in moda, raman jachetele din denim, cu sau fara plus, la fel ca si jachetele de motociclist din piele naturala sau ecologica.

Mai nou intrate in Romania sunt jachetele de baseball pentru barbati, confectionate din fetru, cu maneci din piele sau inlocuitori, cu o aplicatie brodata la piept, ce au un sistem de inchidere sigur, cu ajutorul capselor. Foarte practice datorita buzunarelor laterale, cu o bordura in dungi la rascroiala gatului, din material reiat, la mansete si la baza, captusite, reprezinta o alegere excelenta pentru toamna aceasta, asa incat nu le ocoliti.

 



Lasă un răspuns

Site creat de