Din Zona

Haosul de pe Drumul European 576 dintre Cluj şi Dej: depăşiri la limită, tachinări în trafic, marcaje lipsă şi şosea denivelată (VIDEO)

dn1c

Drumul Naţional 1C sau Drumul European 576 care leagă localităţile Cluj-Napoca şi Dej a devenit în ultimul an o adevărată aventură periculoasă.

Mulţi şoferi ne-au transmis mesaje spunând că le este pur şi simplu groaza să mai circule pe acest drum, din cauză că nu mai exista nicio regulă. Depăşirile la limită, tachinările în trafic, marcajele rutiere lipsă şi asfaltul denivelat sunt câteva din cele mai importante probleme ale unei şosele, care până în vara lui 2016, a fost considerată una din cele mai bune din România.

Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Cluj este responsabilă de starea şoselei. Reprezentanţii direcţiei au fost contactat de nenumărate ori, încă de anul trecut, pentru a explica de ce Drumul European 576 a ajuns în această stare, însă mereu răspunsul a fost: „Trimiteţi o cerere scrisă şi va răspundem conform legii”.

Vă reamintim că pe acest drum au loc accidente în mod frecvent: cel puţin unu pe săptămână.

În imaginile de jos vă prezentăm o filmare care surpinde exact cum se desfăşoară traficul pe acest drum de care autorităţile şi-au bătut joc:Lasă un răspuns

Site creat de