Timp liber, Uncategorized

HARAP ALB spectacol nemaivăzut pentru un erou mut

HARAP ALB spectacol nemaivăzut pentru un erou mut

HARAP ALB spectacol nemaivăzut pentru un erou mut

Elevii de la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj Napoca vă invită la un spectacol itinerant de teatru senzorial labirint.

Reprezentaţia va avea loc joi, 4 februarie, începând cu ora 14:00 la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj Napoca, strada Memorandumului, nr. 21.

În timpul unei reprezentații de teatru labirint, spectatorul este personajul principal din poveste și este provocat să experimenteze diverse stări emoționale care trasează un labirint interior, specific fiecărui participant.

Pentru buna desfășurare a spectacolului si datorită formatului itinerant propus de teatrul senzorial labirint vă rugăm să vă rezervaţi locul prin programare telefonică (apel sau SMS) la unul din numerele de telefon: 0721.831.160/0755.168.476.

Spectacolul este organizat de Fundaţia Cartea Călătoare şi Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere din Cluj Napoca, împreună cu voluntari ai Centrului de Resurse pentru Comunitate şi ai Laboratorului Citit În.

Parteneri: Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca – Serviciul Public pentru Administrarea obiectivelor culturale  şi Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj Napoca.

Workshopul de teatru senzorial labirint a fost organizat în cadrul proiectului “Ştiu X Vreau X Pot = Fac schimbare”, implementat de Fundaţia Cartea Călătoare din Focşani şi finanţat prin Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009 – 2014.

 Lasă un răspuns

Site creat de