Din Zona

Heylux Iași e alegerea Nr. 1 în videochat. Profită și tu acum!

Heylux Iași

Tu câți bani ai vrea să ai? Ți se pare prea directă întrebarea? Poate că e mai bine să discutăm deschis despre asta. Dă frâu liber dorințelor tale și gândește-te cât ar trebui să câștigi ca să trăiești viața pe care ți-o dorești.

1.500, 2.000 de euro? Poate mai mult, sau nu te duci cu imaginația atât de departe? Partea bună e că de acum faci ce vrei tu. E ok să țintești mai sus, pentru că e realizabil. La Heylux Iași, sunt numeroase modele care câștigă, în medie, între 20 și 2.715 lei pe zi.

Fă un calcul cu numărul de zile lucrătoare dintr-o lună și vezi ce sumă îți dă! Exact, multe mii de euro, care pot fi ale tale. Pentru că modelele care obțin deja banii ăștia îți seamănă foarte mult. Adică au venit la studio fără experiență, s-au ținut de treabă, iar rezultatele au venit repede.

Bucură-te și tu de un job avantajos la Heylux Iași!

Modelele serioase fac mai mulți bani decât îți poți închipui. La Heylux Iași, avem modele care câștigă constant peste 10.000 de euro pe lună. Cu doar 8 ore de lucru pe zi, 5 zile pe săptămână.

Ți-ar plăcea și ție să ai veniturile astea? Ce ai face cu atâția bani? Ți-ai cumpăra repede telefon nou, parfumuri, haine de la branduri celebre? Sau ți-ai lua chirie la un bloc nou, din Centru sau de pe Copou, să te simți bine acasă?

Cu noul tău job în videochat, îți permiți orice. Nu te mai uiți dacă ai destul pe card ca să într-un magazin. Pur și simplu îți iei ce vrei și plătești. Asta e o schimbare majoră față de ce ai trăit până acum. O evoluția extraordinară, de care meriți să te bucuri din plin.

Modelele noastre din studio profită din plin de avantajele acestui job. Își fac toate mofturile în privința shopping-ului. La fel e și cu vacanțele. Pleacă în excursii în insulele din Grecia, vizitează cele mai frumoase orașe ale Europei.

La fel, își cumpără mașini și apartamente. Mai ales că noi le împrumutăm cu câte 5.000 de euro, fără dobândă, pentru un proiect personal de tipul ăsta. E o diferență majoră față de felul în care ești tu obișnuită să trăiești, așa e?

Poate că lumea care privește din afară beneficiile astea e invidioasă. Prea puțin ne interesează însă pe noi. Important e ca tu să fii mulțumită și să-ți cheltuiești banii cum îți place mai bine.

heylux videochat
Heylux Iași e alegerea Nr. 1 în videochat. Profită și tu acum! 4

Zâmbește și fă ce vrei cu cardul tău!

Meriți fiecare mie euro pe care o faci. Sunt banii tăi, munciți legal, pentru care e bine să te bucuri. Noi credem în tine, în șansele tale și te ajutăm cu toate forțele noastre să reușești. Îți oferim o șansă unică de a-ți schimba spectaculos viața și ne place ce facem.

Așa că te poți baza oricând pe noi. Chiar îți oferim consultanță în privința imaginii. Avem 14 trainere la Heylux Iași care îți recomandă cu ce să te îmbraci la studio, cum să-ți faci părul sau unghiile.

Totodată, îți asigură, machiaj zilnic gratuit, înaintea fiecărei ture. În felul ăsta, arăți senzațional în fața camerei, când intri online. Asta îți dă încredere în tine și abordezi relaxată membrii de pe site-urile de videochat.

La fel, trainerele Heylux Iași se ocupă să-ți programeze poze și filme pentru portofoliul tău. Colegele din departamentul de specialitate îți realizează fotografii și video cum nu ți-ai imaginat vreodată.

Adesea vedem modele uimite de transformarea lor ca femei. Și ne bucură mult asta. Înseamnă că ne facem treaba bine și tu beneficiezi de efectele sale pozitive. Efectul final e pe cardul tău însă.

În sfârșit, vezi și tu miile acelea de euro despre care ai auzit. Ca să te convingi de asta, te invităm să ne vizitezi la studio. Hai să cunoști echipa, modelele, să vezi camerele în care vei lucra. Te așteptăm cu drag la Heylux Iași!

videochat iasi
Heylux Iași e alegerea Nr. 1 în videochat. Profită și tu acum! 5

Contact studio videochat Heylux Iași

Tel: 0744 337 711

www.heylux.roLasă un răspuns

Site creat de