Timp liber, Important

HODOR din Game of Thrones aclamat de fani la scena Stormkeep de la UNTOLD (VIDEO)

Hodor

Kristian Nairn, cunoscut în toată lumea ca şi HODOR (unul din cele mai îndrăgite personaje din serialul Game of Thrones) a mixat în a treia noapte de festival în faţa a câtorva mii de oameni. DJ-ul irlandez a urcat pe scena Stormkeep by RedBull la ora 23 şi a mixat timp de o oră în fata fanilor care au scandat încontinuu „HODOR” şi „Hold the door” (celebrele replici are actorului din serialul GoT).

Îndrăgitul actor şi DJ a salutat în nenumărate rânduri pe cei veniţi să îl asculte, iar la finalul setului a oferit zeci de autografe atât lângă scenă, cât şi direct din maşina care l-a dus la aeroport.

Actorul irlandez de 41 de ani este un pasionat al muzicii house și de mai bine de 5 ani este DJ.

Kristian Nairn, DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie și nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones și 7 Sessions. A fost atras de muzică încă de la primul album pe care l-a ascultat pe un casetofon Sesame Street, iar în timp a devenit un mare fan al celor de la Queen. La vârsta de 14 ani a devenit pasionat de chitară și de atunci pasiunea lui pentru muzică a crescut. Și-a început cariera muzicală alături de trupe locale și a ajuns în timp să se alăture în turnee unor artiști precum Scissor Sisters, Mylo sau Calvin Harris, de aici s-a născut și pasiunea lui pentru muzica techno house. Recunoaște că atunci când urcă pe scenă, lumea îl aclamează HODOR, iar răspunsului lui vine imediat, prin muzică.

 

photo credit: Untold


Lasă un răspuns

Site creat de