Social & Cultura

Home Garden este partener principal la Street Food Festival

Street Food Festival

Home Garden va oferi celor prezenți la Street Food Festival o experiență culinară inedită și va celebra arta gustului prin modalitățile simple de preparare a produselor Home Garden combinate cu pasiunea pentru gătit.

La standul Home Garden de pe Aleea Stadionului, cei prezenți vor putea gusta preparate delicioase pregătite de chef Marius Mureșan – bucătarul Home Garden.

Marius practică în bucătărie un “fusion cooking” – o combinație între școala culinară franceză și cea italiană. Este un bucătar nonconformist care improvizeză și reușeste să pună accent pe gust și să scoată în evidență produsele Home Garden.

Cu peste 100 de produse variate la conservă, vom transforma bucătăria într-un loc de joacă și distracţie, și împreună vom celebra calitatea și unicitatea fiecărei rețete. Vom pregăti împreună surprize culinare, ne vom delecta cu un meniu variat, printre care supe-creme, salate, specialități din pește, sandwich-uri și, nu în ultimul rând, deserturi delicioase.

Home Garden dorește prin prezența la acest festival să arate că gătitul poate fi plăcut și distractiv, și să propună noi metode de a găti rapid și gustos utilizȃnd ingrediente din conserve.

Este pentru prima oară cȃnd aducem Home Garden la un eveniment outdoor de asemenea amploare, dedicat experiențelor gastronomice inedite. Abia așteptăm să împărtășim impresii culinare cu publicul festivalului și să le urmărim reacţiile cȃnd vor vedea că dincolo de conserve, cu puțină creativitate și imaginație poți ajunge la feluri de mâncare deosebite, sănătoase – toate gătite într-un timp scurt. a declarat Ghassan Shakhshir, director de marketing Home Garden.

Cu ocazia acestui festival, Home Garden a organizat două activări pe pagina oficială de facebook a brandului, la care doritorii s-au putut înscrie cu șansa de a fi parte din povestea Home Garden. Toți cei înscriși vor primi premii din partea brandului. Activările menționate din cadrul festivalului sunt următoarele:

Home Garden Bistro

O zonă special amenajată care va fi activă în fiecare zi, între orele 20-21 pm unde, participanții aleși în prealabil, vor fi cei care se vor bucura de delicatesele pregătite de chef Marius Mureșan servite la un standard de 5 stele.Cei selectați vor beneficia de un discount de 25 % și vor primi și un premiu din partea Home Garden.

Home Garden Cooking Challenge

Un concurs de gătit, desfașurat în faţa scenei principale, zilnic, între orele 18 -19 pm, la care

câte 4 persoane alese prin concursul de pe facebook vor crea simultan un preparat prestabilit. Concurenții vor utiliza ingrediente din conservele Home Garden, avȃnd la dispoziţie  9 minute. Cȃștigatorii fiecărei zile vor primi premii substanțiale, iar restul concurenților câte o mică surpriză.

Pentru ambele activităţi, Home Garden Bistro și Home Garden Cooking Challenge, înscrierile sunt deja în derulare pe pagina oficială de facebook a Home Garden, unde cei interesaţi trebuie să completeze un formular. Cȃștigătorii vor fi selectaţi aleatoriu, înainte de festival, printr-un program specializat.

Despre Home Garden

Home Garden, marcă proprie a Safeway International, a intrat în forţă pe piaţa produselor la conservă în anul 2004, în scurt timp reușind să se impună ca lider al pieţei de conserve din punct de vedere al mărimii portofoliului, care acoperă game de legume, fructe, pește, murături, gemuri si mȃncăruri. Ȋn cei 12 ani de experiență pe piața produselor la conservă, Home Garden s-a îngrijit să fie o prezență constantă atât în magazinele de cartier, cât și în supermarketuri si numără în momentul de faţă peste 100 de produse.

 Lasă un răspuns

Site creat de