Politic, Important

Hosu Roman-Dorel-Nicu, candidat la Primăria Căianu din partea Partidului Mișcarea Populară

Hosu Roman-Dorel-Nicu

PMP Cluj se pregătește să câștige Primăria Căianu prin candidatul Hosu Roman-Dorel-Nicu.

Organizația clujeană a Partidului Mișcarea Populară a ales un candidat cu experiență și bun cunoscător al problemelor din comuna Căianu.

Candidatul propune un program axat pe implicarea locuitorilor comunei în proiecte. De altfel, Hosu Roman-Dorel-Nicu aduce în fața oamenilor idei practice și realizabile precum organizarea unei piețe pentru animale și bunuri de consum agroalimentare cu tarabe și un abator mobil pentru bovine, ovine, suine. Mai mult, se va construi un parc fotovoltaic pentru gratuitatea iluminatului public, în școli și instituții.

Proiectele candidatului PMP, Hosu Roman-Dorel-Nicu includ cadastrarea gratuită, rezolvarea regimului de proprietate și organizarea de primării în fiecare sat cu participarea săptămânală primarului.

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați preferați de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.

România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ. Este de neînțeles cum în anul 2020, există aproape în fiecare comună din județul Cluj, sate întregi fără acces la apă potabilă, fără canalizare sau utilități de bază precum gaz și electricitate. Candidatul Hosu Roman-Dorel-Nicu plănuiește introducerea rețelei de canalizare în satul Bărăi și amenajarea de locuri de joacă în satele Văleni și Bărăi.  Mai mult, pentru dezvoltarea serviciilor publice se vor prelungi liniile de autobuz pentru zona metropolitană Căianu cu un program stabil. 

Pe plan cultural, se vor organiza cercuri de cultură pentru activități artistice precum pictură și sculptură. Mai mult, se vor asigura transparența deciziilor și informarea cetățenilor prin televiziune cu circuit pe raza comunei.

Programul de candidatură al domnului Hosu, din partea Partidului Mișcarea Populară adresează problemele semnalate de către locuitorii comunei Căianu de-a lungul celor patru ani electorali inclusiv asfaltarea tuturor străzilor din comuna Căianu și satelor aparținătoare.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Căianu și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.



Lasă un răspuns

Site creat de