Social & Cultura

HR Summit Cluj-Napoca, punctul de întâlnire al specialiştilor HR din Transilvania!

Machetă HR Summit

Când discutăm despre Captain America, Iron Man, Thor, Wonder Woman sau Jedi vorbim despre super puteri şi, mai mult decât atât, despre mindset.

Prin abilităţile lor supra omeneşti şi imparţialitatea acţiunilor aceştia restabilesc echilibrul şi siguranţa societăţii.

Sub sloganul “Difficult times? SuperHeRoes are here!” comunitatea de resurse umane HR Summit se întâlneşte la Cluj. Discutăm despre modele de urmat şi abilităţi de Iron Man sau Wonder Woman aplicabile în HR.  Cum trasăm strategiile într-o companie? Cât de importantă este interacțiunea cu top managementul și cum eficientizăm acest proces? Devine HR-ul un business maker? La astfel de întrebări şi nu numai aflăm răspunsuri concrete şi soluţii practice de la reprezentanţi ai companiilor de renume precum: KPMG, L’Oreal, Noerr, Lyst, McDonald’s sau Great People Inside. Agenda completă poate fi consultată pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Franciza la nivel de HR şi model de business cu McDonald’s România

Al doilea cel mai mare angajator la nivel mondial, prezent în peste 120 de ţări de pe toate continentele, cu 1,5 milioane de anagajaţi, McDonlad’s formează cultura francizei şi a practicii unitare de mai bine de 77 de ani. Ce face brandul să se menţină în top? Cum recrutează şi care este traseul angajatului în companie, de la poziţia de entry level până la poziţii de management? Despre aceste aspecte discutăm cu reprezentantul McDonald’s România, la HR Summit Cluj.

Ligia Grigorean este Business Consultant la McDonald’s România, fiind resposabilă de coordonarea activităţii operaţionale a restaurantelor subordonate. Lucrează împreună cu Store Managerii pentru a asigura aplicarea standardelor McDonald’s în toate restaurantele de care răspunde. Din  poziţia de Trainee Manager Ligia aduce un plus de experienţă de învăţare pentru tinerii aflaţi la început de carieră. Cu o experienţă în domeniu de peste 19 ani, Ligia Grigorean discută la Conferinţa de Resurse Umane HR Summit Cluj despre studiul de caz de Programul de dezvoltare al Managerilor Trainee @ Mc’Donald’s România.

Fondatorul celei mai utilizate platforme de evaluare în HR din România, Sorina Bradea, vine la HR Summit Cluj-Napoca!

Sorina Bradea este antreprenor, trainer şi consultant în cadrul Romarketing. Având în portofoliu companii naţionale, multinaţionale, dar şi intreprinderi, aceasta coordoneaza activităţi de inovare în business şi resurse umane. Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, Sorina discută la HR Summit Cluj despre modalitatea de recrutare a generaţiei Millennials, generaţie care promite mult potenţial, dorinţă de muncă şi implicare, dar care solicită o atenţie sporită din partea recrutorilor.

speaker hr summit 2017

Despre HR Summit – cea mai importantă platformă de Resurse Umane şi Management

HR Summit Cluj-Napoca, eveniment organizat de Libero Events,  aduce în faţa comunităţii clujene de HR reprezentanţi din  companii de renume. Agenda conferinţei cuprinde subiecte şi tematici legate de relațiile de muncă sub impactul practicii judiciare, analiza de rețea organizațională în HR, talent management, beneficii pentru angajaţi sau mobilitatea forţei de muncă.

Conferinţa de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca are loc în perioada 29-30 martie 2017, în incinta Impact Hub Cluj-Napoca. Prin structura sa, HR Summit Cluj-Napoca este o experienţă complexă, având în structura sa workshop-uri, prezentări, sesiuni de debate, zonă expoziţională  şi oportunităţi de networking. Ultimele detalii despre speakei şi agenda  pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.Lasă un răspuns

Site creat de