IT

HUAWEI Mate 40 Pro – telefonul care a prins la publicul român

HUAWEI Mate 40 Pro

Producătorul chinez Huawei a reuşit să se impună în ultimii ani într-o piaţă polarizată de marii producători de telefoane şi accesorii smart.

Apetitul romanilor pentru produse Huawei este într-o continuă creştere, unul dintre motive reprezentându-l raportul preţ – calitate.

Un astfel de exemplu îl reprezintă smartphone-ul HUAWEI Mate 40 Pro.

Huawei Mate40 Pro este, cel mai probabil, cel mai reuşit flagship al companiei chineze.

Uimitor şi inovator, HUAWEI Mate 40 Pro este un omagiu adus echilibrului şi simetriei. Sistemul de camere Space Ring îţi deschide o nouă fereastra prin care să explorezi lumea.

Carcasa din sticlă Black, cu tonuri pure, evoca ziua şi noaptea şi îţi aduc o senzaţie neaşteptată. Mystic Silver creează un efect cu reflexii de lumină şi culoare, mereu schimbătoare şi întotdeauna încântătoare.

Cu peste 15 miliarde de tranzistori pe o suprafaţă mult mai mică, 5nm Kirin 9000 5G ŞoC este un coordonator eficient, capabil de procesare multitasking a cantităţilor mari de date şi care susţine cu uşurinţă procesele de calcul AI. Te relaxezi şi îl laşi să îşi vadă de treabă.

GPU 24-core Mali-G78 oferă capabilităţi impresionante de procesare a imaginilor pentru a experienta amplificată de gaming, iar motorul de prezicere a mişcării optimizează consumul de putere pentru că aceasta să dureze mai mult. Rata optimizata de împrospătare a ecranului de 90 Hz şi rata de eşantionare a atingerii de 240 Hz interacţionează perfect cu sunetul 3D oferit de difuzoarele duale şi vibraţiile simulate de la motorul liniar — pentru a trăi experienţa din plin, cu mintea, sufletul şi corpul, în fiecare circumstanţă.

Fără să atingi ecranul, mişca mâna în sus şi în jos sau în stânga şi în dreapta pentru a răsfoi fotografiile sau a da paginile unei cărţi electronice. Fă o mişcare de prindere pentru a realiza o captură de ecran rapidă sau treci cu mâna aproape de ecran pentru a răspunde la apeluri sau a controla redarea audio. Pentru a respinge un apel telefonic, trebuie doar să îl priveşti şi volumul se va reduce automat. Mai multe posibilităţi, cu interacţiuni fără efort şi fără atingere.

Camera inteligentă pentru selfie Ultra Vision integrează o cameră frontală wide-angle şi un senzor pentru gesturi, într-un decupaj mai mic. Poţi să faci acum selfie-uri din diferite perspective şi să filmezi videouri distractive cu o gamă largă de funcţii video ce îmbogăţesc filmarea, în timp ce gesturile tale declanşează interacţiuni mai inteligente.

Camera frontală de 13 MP îţi interpretează gesturile şi îţi oferă selfie-uri remarcabile care îţi scot în evidenţă cele mai bune atribute — nu doar ţie, dar şi prietenilor şi persoanelor iubite — având drept fundal imagini fantastice. Modul selfie adaptiv accepta trei tipuri de unghiuri largi. Când faci o poză de grup, modul de unghi larg adecvat va fi activat automat.

Camera frontală este compatibilă acum cu funcţii extraordinare, precum video 4K, înregistrare cu unghi ultra larg, înregistrare video cu vizualizare duala în fata şi în spate şi selfie slow-motion. Începe vlogul cu multă distracţie!

Funcţia de deblocare facială 3D acţionează în medii întunecate şi luminoase, fără să mai fie nevoie să ridici telefonul; te recunoaşte şi deblochează telefonul doar cu o privire rapidă. Sau poţi să atingi lung şi să foloseşti amprentă pentru a-ţi accesa uşor telefonul.Lasă un răspuns

Site creat de