Din Zona

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le ştii despre sloturile Penny

8 1

Cel puţin în America şi mai ales în statul Nevada sloturile de tip Penny sunt cele mai populare jocuri de noroc din orice cazino. Ceea ce le face atât de populare este exact cuvântul din denumire, penny, care sugerează jucătorilor că pot avea parte de un câştig fabulos cu doar un bănuţ.

Pentru că asta şi înseamnă penny, este subdiviziunea dolarului american pe care o şti sub numele de cent dar pe care americanii îl alintă cu acest apelativ. Da, se poate paria şi un penny dar de cele mai multe ori aceste sloturi sunt mult mai costisitoare decât denumirea pe care o poartă.

Cheltui doar 1 penny pentru a juca

Am stabilit că 1 penny înseamnă 0,01 dolari americani aşa că un slot penny ar trebui să îţi idea şansa să îi învârţi rolele cu această sumă infimă de bani. Dar în realitate ai în faţă un slot de ultimă generaţie cu zeci şi sute de linii de plată, aşa că în nici un caz nu poţi paria atât pe o rotire.

Dar este totodată adevărat că un slot penny îţi dă dreptul să pariezi pe o linie de plată această infimă sumă de bani. Dacă joci jocuri din care faci bani de acest gen, preocuparea ta nu o să fie cât mizezi pe fiecare linie de câştig pe care slotul o declară pentru că plata este doar una virtuală.

Dar dacă alegi să joci pe o miză adevărată vei înţelege de ce aceste sloturi se numesc penny. Cu un singur efort de imaginaţie teleportează-te în unul dintre renumitele cazinouri din Las Vegas şi aşează-te în faţa unui astfel de aparat.

Şi dacă vei deschide şi tabela de plăţi vei vedea că un astfel de slot are de cele mai multe ori 10 sau 20 de linii de plată. Cm ţi se dă dreptul să pariezi 1 penny pentru fiecare linie, în cazul unui slot cu 10 linii de plată vei cheltui pe fiecare rotire 0,10 dolari americani.

Să recunoaştem că este permisibil, toate aceste sloturi sunt conectate între ele la jackpoturi masive aşa că dacă reuşeşti câştigarea unuia te poţi lăuda că ai făcut-o cu o sumă care este de-a dreptul insignifiantă, a zecea parte dintr-un dolar american.

Sloturile Penny sunt indicate jucătorilor pe miză mică

Este cea mai corectă afirmaţie dacă alegi un slot care să îţi şi ofere acest lucru. Dar bănuim că nu te-ai aşeza în faţa unui slot dintr-un cazino din America fără să te asiguri că are puţine linii de plată şi că efortul tău financiar pentru o rotire este unul mic şi care să se încadreze în definiţia unui slot penny.

Şi dacă ne întoarcem la exemplul nostru cu un slot care oferă 10 linii de plată, atunci pentru un jucător pe miză mică alegerea este una perfectă. Plăteşti pentru fiecare linie câte 1 penny, deci pariezi la fiecare rotire 0,10 dolari.

Este perfect, dacă te-ai aşeza la o masă de blackjack de pildă, miza minimă impusă ar fi de 10 dolari deci de 100 de ori mai mare decât o rotire de slot. Dar nu stai în faţa unui slot ca să îi admiri designul, vrei să vezi rolele la treabă!

Şi în acest caz ai parte de câteva sute de rotiri/oră, să presupunem că numai de 200. Şi dacă faci un calcul rapid, cei 0,10 dolari/rotire devin în numai o oră de joc o plată de 20 de dolari. Şi dacă petreci numai 5 ore în locaţie vei face o plată de 100 de dolari, deloc de neglijat.

Ca să contraataci această pierdere de bani trebuie să abordezi jocul dintr-o perspectivă de timp. Îţi propui deci să petreci câteva ore în faţa lui şi indiferent dacă pierzi sau câştigi la expirarea timpului de joc părăseşti fără regrete locaţia.

Poţi câştiga mult cu sloturile cu un penny

Există percepţia ca un slot Penny în nici un caz nu face plăţi mari pentru că accepta la rândul lui o plată atât de mică pe fiecare linie. Este total greşit, 0,10 dolari or înseamnă puţin pentru stilul de viaţă american dar în materie de jocuri de noroc lucrurile se schimbă în mod categoric.

La un slot de asemenea tip cea mai mare plată non-jackpot se stabileşte la X10000 pariul pe care îl pui pe o linie de plată. Şi cum ai pus 0,01 dolari pe fiecare linie poţi câştiga o sumă consistentă chiar şi pentru un american, cea de 100 de dolari.

Şi încă nu am vorbit despre jackpoturi, care se câştigă şi ele indiferent de ce miză alegi să joci la un moment dat. Există jackpoturi progresive care pleacă de la câteva mii de dolari şi ajung până la milioane, aşa că orice treaptă de câştig ţi-ar reveni ar fi una colosală în raport cu miza jucată.

Cu siguranţă că ai auzit de sloturile Megabucks sau Mega Moolah, aşa că ar fi bine să ştii că acestea sunt exemplele cele mai grele de sloturi penny.

Cazinourile online nu oferă sloturi Penny

Nimic mai fals, cazinourile online abundă în a oferi sloturi cu această caracteristică. Numai ca fiind o atât de mare abundenţă de ofertă şi opţiunile de pariere sunt unele deosebit de flexibile. Ştii sloturile unde îţi poţi ajusta miza per rotire de la 0,01 dolari până la sume impresionant că mărime?

Ei bine, nimeni nu îţi impune o anumită miză dar eşti cu siguranţă în faţa unui slot penny dacă poţi ajusta miza începând de la această sumă infimă. Trebuie doar să apeşi butonul de info şi vei găsi acolo toate specificaţiile despre mizele acceptate.

Şi apoi, degeaba eşti în faţa unui slot penny dacă bugetul tău este unul generos şi vrei să guşti cât mai multă adrenalină. Cu siguranţă că te vei aventura pe mize mai mari, dar este bine în acelaşi timp să ştii că te poţi întoarce oricând la cea mai mică miză dacă înregistrezi pierderi.

Mai ales dacă ai un buget de 30 de dolari şi vrei să te distrezi, existenţa unui slot penny face posibil acest lucru. Şi mai ia un calcul încă un lucru, nu eşti obligat să setezi toate liniile de plată ale unui slot penny, selectează una şi în mod sigur că te vei distra de minune şi în acest caz.

Concluzie

Un slot Penny este o alegere perfectă indiferent de bugetul tău de joc. Dar cum îţi dă ocazia să obţii premii mari pe mize mici este indicat mai ales jucătorilor care au acest obicei. Chiar şi aşa joacă responsabil şi nu exagera când câştigi, un slot penny poate să fie şi darnic dar şi costisitor în acelaşi timp aşa că tratează-l cu respect de fiecare dată!Lasă un răspuns

Site creat de