Din Zona

Iată cum să-ți alegi cartea potrivită pentru tine la citirile în tarot

tarot

Citirea cărților de tarot este o practică veche, plină de semnificații și simboluri profunde. Fie că ești un novice curios sau un practicant înrăit, alegerea corectă a cărților de tarot pentru citirea ta poate face diferența în înțelegerea profundă a mesajelor transmise. Alegerea acestor cărți poate părea copleșitoare, dar cu câteva metode și principii simple, poți să te simți mai încrezător în selecția ta. În acest articol, vom explora câteva metode diferite pentru a-ți alege cartea potrivită în citirile de tarot cu o carte.

Metoda 1 – Intuiția personală

Intuiția este un dar puternic pe care îl avem cu toții, dar pe care adesea îl subestimăm sau îl ignorăm în fața raționamentului logic. În citirile de tarot, intuiția joacă un rol esențial în alegerea cărților potrivite. Este o cale prin care conexiunea ta cu energia universală și subconștientul tău pot comunica într-un mod profund. Alegerea cărților de tarot pe baza intuiției tale personale poate aduce la suprafață mesaje și semnificații surprinzătoare.

Atunci când te pregătești să alegi cărțile pentru o citire de tarot, începe prin a te relaxa și a-ți lăsa grijile deoparte. Ia câteva momente să-ți liniștești mintea și să te concentrezi pe întrebarea sau intenția ta. Apoi, începe să amesteci cărțile în timp ce îți pui întrebarea în minte. În timp ce amesteci, lasă-ți privirea să alunece peste cărți și observă dacă vreo carte atrage atenția ta în mod special. Aceasta poate fi o senzație subtilă, o atracție neașteptată sau o privire care se oprește instinctiv asupra unei cărți anume.

Atunci când privești o carte de tarot și primești primele gânduri sau cuvinte care îți vin în minte, acestea pot fi semnificații relevante. Chiar dacă aceste gânduri par să fie simple sau aleatorii, ele pot dezvălui aspecte ascunse ale citirii tale. De asemenea, ia în considerare culorile, simbolurile și emoțiile pe care le resimți în legătură cu acea carte.

Metoda 2 – Metoda aleatorie

Când vine vorba de citirea cărților de tarot, uneori cel mai bun mod de a obține mesaje sincere este să lași complet șansa să decidă. Metoda aleatorie implică amestecarea cărților într-un mod obiectiv și alegerea celor care apar, fără să ai nicio influență subiectivă asupra selecției. Acest lucru poate aduce la suprafață mesaje surprinzătoare și chiar revelatoare.

Metoda aleatorie este potrivită atunci când dorești să eviți să influențezi alegerea cărților cu propriile preferințe sau anticipări. Pentru a o aplica, începe prin a amesteca bine cărțile. Poți amesteca lejer, astfel încât să nu știi în prealabil ce carte urmează să fie aleasă. După ce cărțile sunt amestecate, poți alege una sau mai multe cărți, fără a le vedea înainte. Lasă-ți mâna să aleagă spontan, fără să te gândești prea mult. Această metodă permite energiilor să ghideze selecția ta, aducând în fața ta exact mesajul sau aspectul pe care trebuie să îl explorezi în citirea ta.

Metoda aleatorie în alegerea cărților de tarot este o modalitate autentică și intrigantă de a primi mesaje dintr-o perspectivă neafectată de așteptările sau preferințele personale. Prin eliminarea interferenței subiective și permiterea energiilor să ghideze selecția, poți descoperi înțelesuri surprinzătoare și poate chiar profunde în citirile tale de tarot.

Metoda 3 – Alegerea numerelor sau simbolurilor cu semnificație personală

Fiecare carte de tarot are un număr asociat care poate conține semnificații speciale. De exemplu, cartea cu numărul 1 (Asul de Cupă, de exemplu) poate semnifica începuturi, potențial și oportunități. Cartea cu numărul 3 (Regina de Spade, de exemplu) poate sugera comunicare și creativitate. Alegerea cărților bazată pe semnificațiile numerelor poate adăuga profunzime interpretării tale și poate aduce la lumină aspecte cheie ale situației tale. Poți, desigur, să alegi și cartea cu numărul tău norocos.

Totodată, cărțile de tarot sunt încărcate cu simboluri și imagini care au semnificații adânci și universale. De exemplu, simbolurile precum leul pentru putere și curaj sau flacăra pentru pasiune și iluminare pot ajuta la ghidarea selecției tale. În momentul ales când alegi o carte, fii atent la simbolurile și imaginile care îți atrag atenția. Acestea pot dezvălui aspecte specifice ale situației sau pot scoate în evidență energii și influențe importante.

Culorile reprezentate pe cărțile de tarot au, de asemenea, semnificații profunde. Culorile pot evoca emoții și vibrații specifice, care pot oferi indicii cu privire la mesajul cărților. De exemplu, albastrul poate simboliza calmul și intuiția, în timp ce roșu poate simboliza pasiunea și energia. Alege cărțile care conțin culorile care rezonează cu întrebarea sau intenția ta.

Utilizarea semnificațiilor numerice și simbolice în alegerea cărților de tarot poate aduce o perspectivă adâncă și bogată în citirile tale. Fiecare număr, simbol și element aduce cu sine înțelesuri și energii specifice, care pot completa interpretarea mesajelor cărților. Prin înțelegerea semnificațiilor numerice, simbolice, a elementelor și culorilor, poți alege cărțile care comunică cel mai eficient mesajul și îndrumările de care ai nevoie în citirile tale de tarot.

Concluzie

Alegerea cărților de tarot pentru citirile tale poate fi o experiență personală și profundă. Indiferent dacă alegi să te bazezi pe intuiție, metode aleatorii sau semnificații simbolice, este important să îți asculți inima și să alegi cărțile care te atrag cel mai mult. Cu practică și încredere în propriile tale abilități, vei deveni tot mai priceput în a selecta cărțile potrivite pentru fiecare citire și în a interpreta mesajele lor în mod corespunzător.Lasă un răspuns

Site creat de