Social & Cultura

Iată de ce este de preferat să oferiți coșuri cadou anul acesta

Iată de ce este de preferat să oferiți coșuri cadou anul acesta

Anul acesta cadourile vor fi diferite, sărbătorile vor fi diferite, totul este diferit. Pandemia ne-a învățat câteva lecții, printre care și cele ce țin de prudență și de atenție. Din drag pentru cei din jurul nostru, pentru propria persoană de asemenea, învățăm să fim alături unii de alții, respectând însă și o limită. Anyway, multe dintre restricții s-au mai relaxat.

În toată această nebunie ne mai rămâne să ne găsim propria normalitate și să ne căutăm o cale prin care să ne trăim cu fericire zilele. Așadar, unele lucruri nu le vom schimba nici anul acesta, însă în mod sigur ne vom readapta. Iar ca propunere de anul acesta ce ați spune de cosuri cadou?

Coșuri cadou de la Gift Express

Unul din magazinele de nișă, Gift Express, sugerează coșurile cadou drept idee excelentă. Mai mult decât atât, această idee poate fi versatil și practic adaptată, pentru a se potrivi oricui. Aveți pe lista moșului cadourile pentru șefi? Pentru vecini, rude și chiar pentru cei mai apropiați din familie? Coșurile cadou sunt potrivite în orice caz.

La giftexpress.ro veți găsi o categorie aparte doar de coșuri cadou pentru diverse evenimente. Acestea sunt deloc de subestimat. Iată de ce:

  • Sunt ambalate și pregătite pentru a fi înmânate

Coșurile cadou nu mai necesită altă intervenție. Uitați de ambalat și de pus funde, de căutat hârtie specială pentru ambalat. Coșurile vă sunt livrate așa cum trebuie, gata să fie mai departe oferite celor dragi.

  • Pot avea în componența lor diverse produse

La Gift Express veți găsi una din cele mai diverse opțiuni. Sunt coșuri cadou specifice pentru perioada de Crăciun, cele care au în componență băuturi fine, poate chiar șampanie. Pe alese, în funcție de preferințe și de buget, de ce nu.

  • Sunt accesibile, practice și safe în această perioadă

Le putem numi cadouri practice, ce nu lasă loc interpretărilor și cu care nu aveți cum să dați greș vreodată. Căci cine poate spune că nu se lasă cucerit de arome fine și de bunătățuri, delicii precum deserturi, băuturi fine, cafea sau alte produse premium? În plus, pentru că în această perioada suntem alerți cu privire la igienă și teama de a nu atinge orice suprafață, ambalarea produselor este o măsură de siguranță. Coșurile cadou includ produse ambalate individual, deci sunt safe.

Cât costă un coș cadou?

Un coș cadou cu tematică de Crăciun vă scoate din buzunare între 100 și peste 900 de lei. Totul depinde de componența coșului. O variantă de acest gen, sofisticată, include praline, parfum de cameră, precum și un vin, printre altele. Altele pot avea chiar și o decorațiune sau jucărie, deserturi premium, cozonac și ciocolată. Ba chiar veți găsi și pe cele tradiționale, cu vin, cozonac, asortate cu prosop cu motive tradiționale, precum și alte bunătăți autohtone.

În cazul sticlei de băutură inclusă într-un astfel de coș veți putea opta și pentru personalizare, cu un mesaj pictat sau gravat.

Descoperiți întreaga gamă de coșuri cadou online în pagina oficială și nu întârziați să comandați.

Contact:

(0799) 200-400, Calea Șagului 223, Galeria Auchan, TimișoaraLasă un răspuns

Site creat de