Uncategorized

Idee îndrăzneață: pasaj pietonal circular peste sensul giratoriu Mărăști

Mărăști pasaj suprateran cluj marasti idee proiect

O idee îndrăzneață: pasaj pietonal circular peste sensul giratoriu Mărăști. Este propunerea consilierului local PNL CLUJ, Bildea Ioan.

O altă sugestie pe care am primit-o, referitoare la decongestionarea traficului din sensul giratoriu Mărăști este amplasarea unui pasaj pietonal suprateran circular, după modelul celui de pe strada Lujiazui din districtul Pudong al orașului Shanghai.

Platforma ar prelua tot traficul pietonal, astfel încât în sensul giratoriu ar rămâne doar circulația auto. Modelul prezentat are înălțimea de 6 m, lățimea pietonala de 5,5 m iar accesul se face prin intermediul scărilor rulante și a devenit în timp o atracție turistică.

Nu știu ce părere ar avea clujenii despre un astfel de proiect, dar nu cred că ar rezolva problema circulației din zonă mai bine decât un pasaj auto subteran, iar costurile cred că ar fi mai mari. Totuși, cred că ideea își va găsi susținători, deci merită analizată.” spune liberalul.0 Comments

  1. Cel care a făcut propunera mai zice și că: „nu cred că ar rezolva problema circulației din zonă mai bine decât un pasaj auto subteran, iar costurile cred că ar fi mai mari”. Fain!

Lasă un răspuns

Site creat de