Timp liber

Idei de petreceri în pandemie

expresii gresite

În continuare, viața noastră socială are de suferit de pe urma pandemiei de coronavirus, însă putem să rămânem activi într-un cerc restrâns de prieteni și să ne continuăm, în măsura posibilităților, stilul de viață cu care eram obișnuiți. Dacă erai genul petrecăreț pentru care serile în baruri cu băieții erau lungi și frumoase, poți încerca acum alt gen de distracție.

Barul se mută pe balcon

Închiderea restaurantelor și a barurilor a limitat posibilitățile de distracție, însă îți poți invita câțiva prieteni acasă și puteți pune de-o petrecere cu băuturi bune și cocktail-uri, chiar pe balcon. Aici veți putea zăbovi oricât de târziu fără să fiți amendați. Poate doar dacă faceți prea multă gălăgie și deranjați vecinii. Chiar dacă stați acasă, nu e cazul să primești invitații în trening sau pijamale. Un tricou simplu și o pereche de jeanși sau un pantalon sport din bumbac alcătuiesc un outfit neutru, potrivit în orice context casual. Poți găsi variante adecvate la brandul Calvin Klein.

geanta calvin klein

Barbeque în curtea din spate

Sezonul grătarelor în aer liber a cam trecut, dar puteți încinge un barbeque pe cinste în curtea din spate, alături de familia extinsă. Veți putea sta la căldura focului și depăna amintiri, în timp ce pregătiți un prânz copios. Din nou, alegeți ținute casual, pe care le-ați purta și la o ieșire în oraș, dar țineți cont de vreme. Pentru că veți sta mult afară, purtați haine care vă protejează de frig – un jeans de culoare închisă, un pulover din lână, o pereche de ghete Timberland și o vestă matlasată vor alcătui o ținută cool și vă vor da și libertate de mișcare.

ghete timberland

Seară de film în sufragerie

Acum, când Netflix este mai popular decât cinematograful…și mai accesibil, poate nu e o idee rea să îți inviți câțiva prieteni la o seară de film, cu popcorn și suc, chiar în sufrageria ta. Alegeți împreună pelicula care v-a atras atenția sau optați pentru un serial care vă va forța să reluați aceste seri până la final. Așteptarea următoarei întâlniri vă va ține cu sufletul la gură și va crea un sentiment plăcut pentru toată lumea. Vestimentația confortabilă, lejeră este cea mai potrivită pentru un astfel de party – un tricou din bumbac și un pantalon sport este tot ce ai nevoie ca să te simți bine.

Pauză de șah în parc

Pentru că întâlnirile în aer liber sunt permise, le poți propune prietenilor tăi să faceți un campionat de șah în parc. Luați cafea, sucuri și niște snaksuri pentru cei care vă vor urmări de pe margine și începeți distracția. Va fi antrenant și amuzant. Îmbrăcați-vă cu haine groase pentru că va fi o întâlnire destul de statică, care nu vă va da ocazia să vă încălziți decât creierul, nu și restul corpului.

Indiferent de vreme și de vremuri, cu persoanele potrivite alături nu veți simți că sunteți limitați în alegeri sau că vi s-a schimbat viața.Lasă un răspuns

Site creat de