Social & Cultura

Idei fabuloase de amenajare cu gresie şi faianţă care vor da strălucire casei tale

camera parchet

Construieşti sau renovezi? Totul începe de la pardoseli . O pardoseală potrivită va da unitate casei tale şi va complementa în cel mai frumos mod piesele de mobilier şi decoraţiunile care în final îţi vor transforma spaţiul de locuit într-un adevărat cămin.

Gresia, faianţa şi mozaicul sunt ideale ca finisaje mai ales în spaţiile predispuse la umezeală şi abur pentru că îşi păstrează aspectul, nu absorb mirosurile şi sunt foarte uşor de întreţinut. Dar funcţionează perfect şi în alte spaţii, în holuri şi chiar în camerele de zi. Dacă îţi doreşti un punct de plecare în amenajarea locuinţei, iată câteva modele de gresie şi faianţă care te vor ajuta să ai o casă cocheta şi primitoare.

Strălucire şi clasă în living room

Eşti fascinat de interioarele luxuriante şi decorurile opulente? Atunci îţi poţi îndrepta privirea către această variantă de gresie porţelanată lucioasă care cu siguranţă va adauga un plus de strălucire întregii tale case. Poţi chiar împinge lucrurile mai departe în sfera luxului contemporan prin introducerea câtorva accente metalice în schema de design: un candelabru cu sclipiri argintii, o măsuţă de sticlă cu picioare de bronz sau cupru, sau o ramă de oglindă aurie. Toate acestea pot deveni piese de rezistenţă în designul interior modernist, însă nu uita să păstrezi proporţiile şi echilibrul: extremele de cele mai multe ori strică.

gresie

Modelul rustic, mereu în trenduri

Bucătăria va fi mereu un loc al relaxării şi stării de bine, unde aromele îmbietoare adună întreaga familie la masă după zilele lungi de muncă. La fel cum acest sentiment nu se învecheşte niciodată, şi stilul rustic va avea întotdeauna un farmec aparte în bucătărie. Cum poţi transpune acest stil în bucătărie? Nimic mai simplu! Plăcile FAP Ceramiche îţi vor permite crearea unor modele surprinzătoare, de inspiraţie câmpenească, care se pot asorta uşor cu un mobilier călduros din lemn masiv.

mobila bucatarie

Gresie chic, uşor de întreţinut

Eşti iubitor al stilului clasic dar totuşi îţi doreşti un material uşor de întreţinut în hol sau living room? Poţi încerca o gresie în culori naturale care imita lemnul într-un mod plăcut. Un expemplu perfect ar fi gresia din colecţia Remake de la Supergres Ceramiche, Italia care se pretează şi în cazul în care alegi un sistem de încălzire prin pardoseală. Plăcile au 10 mm grosime, potrivite pentru camerele de zi, şi sunt disponibile în patru nuanţe naturale – white, grey, gold și brown – astfel încât vor fi uşor de asortat şi potrivit oricărui stil de amenajare.

camera parchet

Baie sau bucătărie mică? Optează pentru culori deschise

Fie că ne place sau nu, spaţiile apartamentelor nu sunt întotdeauna atât de mari precum ne-am dori. Însă există câteva soluţii pentru a maximiza ideea de spaţiu, iar culorile deschise, atât a pardoselilor cât şi a pereţilor pot face minuni în aceste cazuri. În plus, oglinzile au şi ele rolul lor. Pe lângă funcţionalitatea evidentă, adăugarea unei oglinzi mari în camera de baie poate da profunzime spaţiului astfel încât baia să pară mai mare decât este de fapt.

baie moderna

În bucătărie, pe lângă o gresie deschisă la culoare, încearcă să păstrezi geamurile neobstructionate astfel încât lumina naturală să pastrunda înăuntru fără probleme. Alege perdele diafane în detrimentul celor cu ţesătura groasă, sau rolete textile care sunt foarte uşor de manevrat şi nu mai puţin arătoase.

Care dintre aceste modele iţi fac cu ochiul? Pentru mai multe variaţii şi stiluri de gresie şi faianţă, te invităm să vizitezi Jolly Cluj, un furnizor premium de obiecte sanitare şi soluţii de amenajare complete a locuinţei.Lasă un răspuns

Site creat de