Important

Idei pentru casa ta: 4 lucruri adevarate despre gama de pardoseli decorative MasterTop 1327

gama de pardoseli decorative

Dintre cele mai rentabile optiuni pe care le ai pentru renovarea casei tale, face parte gama de pardoseli decorative, extrem de apreciata de cumparatori. Suprafetele decorative continue, lipsite de imbinari, pun in scena motive estetice deosebite, culori si nuante bine alese, si creeaza o amenajare de revista.

Desi sunt frecvent intalnite in showroom-uri, in biblioteci, spatii recreative sau aeroporturi, pardoselile de acest tip se pot implementa si in cadrul proiectelor civile, rezidentiale, in apartamente sau case unde stilul si bunul gust sunt o prioritate. Descopera, in continuare, 4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre pardoseli.

 

Investitia este mai mica decat rezultatul: aspectul e spectaculos

Nu este scump sa implementezi astfel de pardoseli, iar raportul dintre calitate si pret poate fi ideal, atunci cand colaborezi cu cei mai buni specialisti din industrie. Pentru designul interior, o asemenea interventie stilistica este esentiala, pentru ca schimba complet aspectul amenajarii.

Pentru a putea substitui efectul pe care aceste pardoseli il genereaza, investitia ta ar fi fost mult mai mare: in obiecte decorative, piese de mobilier aparte sau alte artificii estetice. Rezultatul generat de pardoselile decorative este unul uimitor.

 

Se preteaza pentru incalzirea in pardoseala

Aceste pardoseli se implementeaza in forma lichida. Se intaresc rapid si pun in scena decorul pe care l-ai visat dintotdeauna. Din fericire, un astfel de sistem se preteaza chiar si pentru incalzirea in pardoseala.

Spre deosebire de gresie sau de parchet, pardoselile decorative sunt adecvate chiar si pentru constructiile cu forme asimetrice, complexe. Suprafata antiderapanta sau neteda este ideala pentru a pune in valoare un spatiu pe care doresti sa il reinventezi. Din punct de vedere functional, avantajele sunt de partea ta.

 

Ai posibilitati nelimitate de personalizare

Pardoselile decorative pot fi exploatate din punct de vedere estetic la maximum. Se pot personaliza cu usurinta, in functie de asteptarile fiecarui beneficiar, de catre echipele de specialisti cu expertiza pe aceasta nisa. Imprimeuri, motive decorative, culori unitare sau jocuri de nuante – tu alegi cum vrei sa reprezinti mai bine pardoseala ta, astfel incat sa completeze perfect decorul. Varietatea care exista in acest sens nu are limite: tine de creativitatea si imaginatia ta, de asteptarile pe care le ai de la rezultatul final.

 

Au o durata de viata ce ajunge chiar si pana la 50 de ani

Da, este adevarat: pe cat sunt de frumoase, pe atat sunt de rezistente pardoselile decorative. Durata lor de viata este una extinsa si atinge chiar si 50 de ani, in conditii de utilizare normala.

Costurile ciclului de viata sunt scazute, iar avantajele care se resimt pe perioada intrebuintarii sunt extraordinare. Pardoselile decorative sunt rezistente la abraziune, asigura protectie ignifuga, au emisii scazute si se curata extrem de usor. MasterTop 1327 este cea mai buna alegere pe care o poti face in materie de pardoseli industriale.

Gama de pardoseli decorative MasterTop 1327 de la Pardoseliindustriaale.ro

Cu siguranta ai auzit pana acum de Pardoseliindustriale.ro, cea mai populara companie ce realizeaza pardoseli industriale de top. Activeaza de peste 10 ani in acest sector de activitate si este un nume de referinta atunci cand vine vorba de cele mai atractive, mai accesibile si mai durabile pardoseli decorative.

Pardoseliindustriale.ro reuneste o echipa de experti dedicati, care tin pasul cu toate evolutiile din domeniu. Ii putem caracteriza in cateva cuvinte: expertiza, seriozitate, calitate.

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

 Lasă un răspuns

Site creat de