Din Zona

Igienizarea spatiilor comerciale prin servicii de dezinfectie: recomandari

dezinfectie valcea4

Indiferent de industria in care activeaza, toate societatile comericale sunt obligate prin lege sa igienizeze spatiile de lucru, prin colaborarea cu firmele specializate DDD. Cu atat mai mult in aceasta perioada, in plina pandemie, ownerii de business trebuie sa se asigure ca ofera un spatiu de lucru 100% sigur pentru angajatii care nu pot lucra de acasa.

Iti recomandam cele mai calitative servicii de dezinfectie Valcea cu caracter profesional, efectuata fie prin pulverizare, fie prin nebularizare, in functie de starea de pe teren. Totodata, cele mai intalnite proceduri astazi sunt dezinfectia chimica umeda si dezinfectia bio Nocolyse, ambele utilizate pentru igienizarea spatiilor expuse la noul coronavirus COVID-19. Prima tehnica este cea mai utilizata, datorita preturilor scazute si eficientei dovedite pana la aceasta ora. Afla mai multe detalii!

 

Care sunt cele mai noi metode de igienizare a spatiilor impotriva coronavirusului COVID-19

In acest moment, se practica proceduri profesionale de igienizare a spatiilor, fie ca vorbim de locuinta, fie de spatiile de lucru sau in care ne petrecem timpul liber sau intram in contact cu alte persoane. Cele mai comune proceduri sunt: dezinfectia chimica umeda si dezinfectia bio uscata Nocolyse. Prima enumerata se foloseste de anumite substante avizate de Ministerul Sanatatii si de un echipament special, denumit ULV (Ultra Low Volume). Prin intermediul acestei tehnologii, substantele dezinfectante se pot dispersa in particule de dimensiunea micronilor. Astfel, substanta dezinfectata este aplicata peste tot. Cea de-a doua metoda, dezinfectia bio uscata Nocolyse, implica utilizarea unei aparaturi speciale, denumita Nocospray, echipament ce creeaza efectul de ceata rece uscata. Acest produs bio este avizat de organele legislative.

 

Cand se realizeaza dezinfectia: cand stii ca este momentul sa apelezi la o firma specializata DDD

Conform legislatiei, societatile comerciale sunt obligate sa efectueze periodic igienizarea spatiilor, prin servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare. In mod deosebit, unitatile din industria alimentara au reglementari mai restrictive, ce impun necesitatea acestor servicii efectuate cel putin o data pe luna. In plina pandemie, dezinfectia a devenit o procedura care se face la nevoie, mai frecvent de o data pe luna, pentru a asigura angajatilor un nivel ridicat de siguranta. Poti apela la o firma specializata chiar si atunci cand ai cea mai mica suspiciune, dar si saptamanal, pentru a igieniza preventiv spatiile in care au avut contact. O firma de DDD, te va putea ajuta si cu alte proceduri de igienizare, cum ar fi dezinsectia sau deratizarea, in functie de nevoi. Toate produsele utilizate sunt avizate de organismele legislative, nu uita!

 

AgromadPest.ro, cea mai recomandata companie pentru servicii dezinsectie Valcea

O companie care se remarca in plan local este AgromadPest.ro. Numarul 1 in servicii dezinsectie Valcea, aceasta firma include in oferta de servicii toate procedurile de igienizare, de la dezinfectie la deratizare. Foloseste cele mai noi echipamente si mijloace de igienizare a spatiilor, are o bogata expertiza in domeniu si, de 3 ani – de cand activeaza pe piata – s-a impus ca un lider zonal.

Nu intamplator, pentru ca echipa de la AgromadPest.ro este cu adevarat profesionista, pregatita sa faca fata tuturor provocarilor de pe teren. Daca vrei sa primesti o estimare de pret, contacteaza-i – pur si simplu – telefonic, si obtine toate detaliile de care ai nevoie. Vei fi placut surprins sa discuti cu specialistii atat de orientati spre nevoile clientilor sai!

 

Date de contact:

Tel: +4 0722 271 302

E-mail: agromadpest@gmail.com

 

 Lasă un răspuns

Site creat de