Uncategorized

Imagini emoţionante de la înmormântarea lui MAX, câinele erou al Armatei Române (VIDEO)

Max, singurul câine al Armatei Române antrenat să detecteze explozibili în teatrele de operaţiuni, care a murit marţi după ce fusese diagnosticat cu o boală gravă, a fost înmormântat, vineri, cu onoruri militare.

Camarad, prieten, erou… Max a fost pentru toţi militarii un partener de nădejde, care şi-a riscat viaţa pentru cea a colegilor lui, în căldurile toride şi praful afgan. Astăzi, însă, camarazii câinelui-erou Max, militarii Grupului 2 EOD, i-au adus un ultim onor, pe o vreme rece şi ploioasă, de parcă şi cerul ar fi plâns pentru el…”, se arată într-un mesaj transmis de Forţele Terestre Române.

A fost partenerul meu de luptă şi prietenul meu cel mai bun. Va rămâne mereu în sufletul meu. Rămas bun, prieten drag”, notează plutonierul major Valentin Roşioară, pe o placă memorativă în cinstea camaradului său.

Eroul nostru MaxPentru ca nu doresc ca Max sa fie o stire de 1 minut la televiziuni, am inregistrat cum i se aduc onorurile ca unui adevarat EROU!Ramai cu bine Max!

Posted by Dadau Andra Andreea on Friday, 11 September 2015

Max s-a stins….demn, brav şi încrezător în oameni până la sfârşit…..Ieri seară, târziu, de fapt, ne-am luat rămas bun pentru totdeauna….”, a scris stăpâna lui Max, pe Facebook.

Max, singurul câine al Armatei antrenat să detecteze explozibili în teatrele de operaţiuni, a efectuat două misiuni în Afganistan în cadrul Batalionului 2 Infanterie “Călugăreni” şi a Batalionului 300 Infanterie “Sf. Andrei”. Născut în 2009, el a fost dresat şi antrenat de mic pentru misiuni de plutonierul major Valentin Roşioara.

MAX inmormantare0 Comments

  1. Rosioara,
    Sper sa mori in chinuri, incet, cu durere mare, asa cum a murit Max. Tu si cu sefii. Nu uita sa treci mai intai pe la doamna Hanea si toti ceilalti, inclusiv familia mea, care au contribuit la tratamentul lui Max. Sa dai banii inapoi cheltuiti pe tratamentul unui caine erou mai mare ca viata. Din solda ta, scarba, ca te-ai zgarcit sa mergi sa ii faci o injectie impotriva viermilor la inima. Ai tupeu cat casa sa te mai afisezi in public. Cacatul tot cacat ramane. Nu poate fi altceva.

Lasă un răspuns

Site creat de