Din Zona

Imaginile zilei vin din Floresti (VIDEO)

Floresti porci gunoaie

Imaginile zilei vin din cea mai mare comuna din Romania. Un locuitor din Floresti a postat pe Facebook o filmare in care mai multi porci mananca si imprastie gunoiul in apropierea unor blocuri de locuinte; la doar cativa metri o mama isi plimba linistita copiii. Filmarea postata de consilierul local Julien Muntean fost facuta pe strada Tineretului din localitate, iar in mai putin de o ora a starnit nemultumiri si discutii intre floresteni. Aceasta situatie nu este, insa, una noua. In cursul saptamanii trecute au mai aparut pe retele de socializare astfel de imagini.

Nu este normal asa ceva in secolul XXI in Europa. Strada Tineretului din Floresti judetul Cluj, duminica 10 aprilie 2016. Dupa o luna de reclamatii, petitii, telefoane la garda de mediu, etc.” a scris locuitorul din Floresti pe Facebook.

Locuitorii din Floresti se plang ca in fiecare zi se intalnesc cu astfel de cazuri: sobolani in locurile de joaca si parcari, cai si vaci care pasc langa blocuri, iar acum si porci care scormonesc printre gunoaie. Cu toate acestea, unii localnici spun ca Florestiul este o comuna si nu un oras, motiv pentru care astfel de imagini nu ar trebui sa surprinda.Lasă un răspuns

Site creat de