Social & Cultura

Îmbrăcăminte esențială – veste bărbăteşti vătuite

Îmbrăcăminte esențială - veste bărbăteşti vătuite

Vesta vătuită bărbătească este piesa ideală de stratificare în zilele de toamnă, iarnă şi primăvară.

Aceasta ajută la reglarea temperaturii corpului, îţi oferă libertate de mişcare pentru braţe, este confortabilă şi, totodată, purtată adecvat poate avea chiar un aspect elegant şi stilat.

Vom vedea în continuare cum poţi adăuga o vesta bărbătească vătuită pe care o poţi găsi aici https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Veste-barbati-12665.html în ţinute inspirate pentru diverse ocazii.

Secretul purtării unei veste vătuite bărbăteşti

Cheia pentru a obţine ţinute echilibrate cu o vestă vătuită, este să alegi un model de vestă uşoară şi subţire. Aceasta este foarte versatilă şi vei putea să obţii uşor un look inteligent, personalizat în funcţie de ocazie. Desigur, pentru zilele mai reci, poţi alege şi vesta vătuită mai groasă. Dacă este pe măsura ta şi bine croită, va fi uşor să o adaugi în ţinute îngrijite şi chiar rafinate.

Ţinuta simplă cu vesta vătuită şi blugi

Poţi obţine o ţinută simplă şi rafinată cu o vestă vătuită, blugi indigo închis, un hanorac gri şi o pereche de ghete din piele. Pentru exterior mai rămâne să adaugi o haină uşoară şi un fular sau o eşarfă din lână sau din caşmir. Ţinuta ta va avea un look simplu, relaxat şi modern, fiind ideală pentru diverse ocazii.

Ţinuta monocromă cu vesta vătuită

O a doua idee pentru o ţinută cu vesta vătuită se orientează către monocromatică. Poţi opta pentru o vestă neagră, blugi negri ghete negre şi o haină de exterior gri închis. Pentru a personaliza look-ul, accesoriile sunt esenţiale. Astfel, un ceas cu curea neagră ar completa de minune ţinuta. Pentru variaţie, poţi lua în considerare o cămaşă bleumarin care va ieşi în evidenţă, ramând totuşi suficient de neutră pentru a păstra monocromia ţinutei.

Vesta vătuită peste pulover

Tot pentru un aspect simplu şi rafinat, poţi crea o ţinută inspirată purtând o vestă vătuită bleumarin cu blugi slim fit închişi la culoare. Ţinuta este mai îndrăzneaţă şi va avea impact pentru că vei purta vesta peste un pulover sau un cardigan gros din lână cu guler şal. Poţi completa look-ul cu o pereche de ghete din piele, un ceas cu cadran minimalism, o curea din plasă argintie şi o pereche de ochelari de soare.

Vesta vătuită în combinaţii de maro cu albastru

Una din combinaţiile inteligente de culori este cea de maro cu albastru, amândouă culori naturale care se integrează perfect în orice sezon. Alege o pereche de ghete bleumarin, un pulover la baza gâtului maro şi o vestă uşoară vătuita bleumarin. Mai rămâne să accesorizezi ţinuta cu un ceas cu curea din piele de căprioară şi o eşarfă chic.

Vesta vătuită în ţinute sportive

O altă ţinută cu vesta vătuită este cea sportivă, de exterior. Este o ţinută funcţională, ideală pentru drumeţiile de sezon. Obţine straturile necesare prin purtarea unei jachete din fleece în culorile bleumarin şi portocaliu şi o vestă vătuită bleumarin. Pantalonii ar trebui să fie rezistenţi la vânt şi călduroşi. Desigur, vei avea nevoie de un rucsac de drumeţie în care să poţi transporta un bidon cu apă şi o pereche de bocanci confortabili.Lasă un răspuns

Site creat de