Uncategorized

Impact Hub – un nou spațiu de coworking, întâlniri și evenimente la Cluj (FOTO)

impact hub

Începând cu 1 martie, clujenii și nu numai vor avea la dispoziție un nou spațiu de coworking, întâlniri și evenimente, Impact Hub Cluj-Napoca.

Parte din rețeaua internațională Impact Hub, locația din Cluj-Napoca ocupă 1200 de metri pătrați în incinta Liberty Technology Park și include un spațiu comun de lucru (coworking) cu peste 50 de posturi de lucru, birouri dedicate echipelor cu capacități între 3 și 10 persoane, săli de evenimente, dar și spații comune precum sala de întâlniri, bucătărie, zona de relaxare sau cabinele pentru conferințe telefonice. El se adresează atât antreprenorilor, cât și freelancerilor, echipelor deja formate, investitorilor, studenților și în general oricui vrea să dezvolte un proiect antreprenorial sau care caută să susțină unul.

Vlad-CraioveanuAm lucrat în ultimii 4 ani cu peste 1.000 de antreprenori români din toate categoriile și am înțeles că pentru a putea dezvolta o idee și a transforma-o într-o afacere sustenabilă este nevoie de un mediu de lucru colaborativ și constructiv, resurse și acces la mentori și experți, acces la surse de finanțare și nu în ultimul rând programe care să te ghideze pe drumul spre clienți.” a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Bucharest & Cluj-Napoca.

Pentru a aduce împreună comunitatea antreprenorială clujeană, Impact Hub va organiza o serie evenimente de interacțiune, inspirație, dar și workshop-uri pe diferite teme ce îi vor ajuta pe participanți să își dezvolte afacerile într-un timp mai scurt. Doar în primul an de activitate, fondatorii estimează ca vor organiza între 50 și 100 de evenimente proprii, cărora li se vor adăuga diverse întâlniri ale comunităților deja formate în Cluj.

Coworking1-Impact-Hub-ClujNe dorim să fim un catalizator al interacțiunilor dintre antreprenori, freelanceri, ONGiști, investitori și profesioniști în diverse domenii de activitate. Credem cu tărie și experiența ne-a arătat că inovarea apare în comunitățile ce aduc împreună experiențe personale și profesionale diverse. De asemenea, pentru că ne dorim să întărim conexiunile naționale și internaționale ale membrilor noștri, aceleași abonamente Impact Hub sunt valabile de acum atât în Cluj, cât și în București, în plus oferind și acces în toată rețeaua globală Impact Hub prin programul Hub Passport.” a adăugat Vlad Craioveanu.

Spațiile de evenimente amenajate în cadrul Impact Hub Cluj-Napoca pot găzdui orice tip de eveniment între 20 și 170 de participanți, fie că vorbim despre trainguri, workshopuri, lansări de produs, conferințe sau formate speciale. Printre evenimentele ce vor fi găzduite aici în perioada următoare se numără Innovation Labs, Django Girls sau Dev Talks.

Amenajarea spațiului a început în toamna lui 2015, iar investiția totală în deschiderea Impact Hub Cluj-Napoca a depășit 250,000 de euro.


 

Despre Impact Hub Cluj-Napoca

Coworking-Impact-Hub-ClujImpact Hub Cluj-Napoca este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor inovatoare în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente. Impact Hub Cluj-Napoca face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 75 de locații de pe 5 continente.Lasă un răspuns

Site creat de