Social & Cultura

Implantul dentar, secretul danturii frumoase si sanatoase garantate de stomatologi

implanturi dentare

Din ce in ce mai cautat in zilele noastre, implantul dentar reprezinta solutia ideala pentru persoanele care isi doresc sa isi refaca dantura in totalitate si sa scape de problemele stomatologice aparute chiar si de la o varsta frageda.

Specialistii recomanda inlocuirea dintilor cat mai repede posibil, intrucat lipsa lor poate avea, pe termen lung, efecte negative atat la nivel interior, cat si exterior. Mai exact, dintii lipsa pot sa cauzeze dureri, umflaturi gingivale si disconfort la vorbire sau mestecare, iar din punct de vedere estetic, fizionomia poate suferi unele modificari.

O noua tehnologie pentru un zambet de milioane

Una dintre cele mai bune tehnici de inlocuire a dintilor pierduti este noul sistem inovator Sky Fast & Fix de la Bredent, care garanteaza o dantura impecabila in cel mai scurt timp. Mai exact, in doar 24 de ore, poti beneficia de dinti perfecti, care inlocuiesc cu succes proteza mobila. Metoda revolutionara de tratament cu implant dentar este recomandata atat persoanelor care au nevoie de o reconstructie la nivelul maxilarului (arcada superioara), cat si la nivelul mandibulei (arcada inferioara). Prin inserarea unei radacini artificiale din titan in structura osoasa si atasarea unei coroane din ceramica se poate crea un dinte nou, cu aspect 100% natural, care poate dura si intreaga viata daca se respecta regulile esentiale de igiena orala si vizitele periodice la stomatolog.

Un procedeu simplu si eficient

Un implant dentar nu presupune foarte multa bataie de cap, mai ales cand vine vorba de timpul pacientului. Intreg procesul se desfasoara in doar trei etape simple, realizate numai de medicii implantologi. In prima instanta, are loc montarea implantului propriu-zis, sub forma unui surub din titan inserat in structura osoasa. Dupa 6 luni de la interventie, are loc montarea bontului protetic, urmata de atasarea coroanei finale. Coroana este realizata din ceramica, un material compatibil in totalitate cu organismul uman si imita perfect smaltul dentar. Toate aceste etape ale implantului dentar il scutesc pe pacient de durerea si disconfortul cauzate de deteriorarea si pierderea danturii. Inainte de un implant dentar, orice pacient beneficiaza de o investigatie amanuntita cu ajutorul tomografiei computerizate, care il ajuta pe medic sa ia cele mai bune decizii pentru sanatatea orala a pacientului.

Un tratament plin de avantaje

Desi inca mai exista persoane sceptice cu privire la noile metode de tratament folosite de medicii specialisti, implantul dentar a devenit din ce in ce mai cunoscut gratie utilizarii sale in mod constant. Acesta este o solutie la care apeleaza anual milioane de pacienti din intreaga lume. Printre avantaje, implantul dentar se bucura de o rezistenta indelungata, fiind o solutie estetica si complet functionala. Mai mult, nu are costuri supraevaluate, nu afecteaza sanatatea dintilor naturali si nici nu necesita o ingrijire speciala, spre deosebire de o punte dentara, care implica o curatare mai atenta. Cu ajutorul implantului dentar, poti manca tot ce doresti si poti zambi fara teama imperfectiunilor. Mai mult decat atat, poti fi sigur ca ai ales cea mai buna solutie de refacere a danturii.Lasă un răspuns

Site creat de