Social & Cultura

'ÎmprEUnă'. Ambasada Olandei vă provoacă să descrieți Europa printr-o fotografie

12801177 1168155656528105 3013684170647712449 n

O fotografie face cât o mie de cuvinte, iar una buna cât un aparat foto profesional si ceva în plus. Pentru ca o fotografie înseamna a-i aduce împreuna pe cel care a realizat-o, cel care o priveste si ceea ce înfatiseaza cadrul surprins.

‘ÎmprEUna’ este numele celei mai noi competitii foto din România, care li se adreseaza tinerilor de cel mult 32 de ani interesati de valorile europene si pasionati de fotografie.

Aflata sub egida Presedinyiei olandeze a Consiliului Uniunii Europene si organizata de Ambasada Olandei în România, Competitia foto ‘ÎmprEUna’ îi provoaca pe participanti sa arate, printr-o fotografie, ce înseamna pentru ei Europa.

Care este, din punctul tau de vedere, imaginea care surprinde cel mai bine si mai creativ, ideea de Europa, locul în care ne regasim cu totii — cu valorile noastre, cu gândurile si visurile noastre? Ce este pentru tine Europa, cu adevarat?

Înscrie-te si încarca o fotografie originala pâna cel târziu în data de 15 mai 2016, ora 23:59 la adresa http://nlembassyromania.wix.com/competitiaimpreuna. Toate imaginile intrate în concurs vor fi publicate în galeria foto a competitiei.

Un juriu alcatuit din figuri publice din mediul cultural, artistic, academic si de afaceri va alege cele mai bune 20 de fotografii, care vor face parte dintr-o expozitie speciala organizata de Ambasada Olandei. De asemenea, juriul va acorda trei premii, astfel:

* Premiul I — un aparat foto profesional

* Premiul al II-lea — un curs de fotografie

* Premiul al III-lea — un album foto

Premiile vor fi înmânate de E.S. doamna Ambasador Stella Ronner-Grubacic.

Pentru mai multe informatii, accesati: http://nlembassyromania.wix.com/competitiaimpreunaLasă un răspuns

Site creat de