Sport, Important

Împreună pentru un campion

Împreună pentru un campion

Mureșan Florin Paul este un tânăr sportiv cu performanțe la nivel național, european și mondial.

Florin practică karate de peste 20 de ani și a reprezentat cu mândrie țara noastră la diverse competiții sportive, meritele lui fiind recunoscute și apreciate inclusiv de către Casa Regală. 

Cu siguranță, mulți dintre noi nu am auzit de el pentru că se numără printre valorile țării, iar acestea nu sunt promovate. Din păcate, palmaresul lui nu impresionează atât de mult și nu atrage admirația tuturor spre deosebire de non-valorile promovate la televizor sau în social media. 

Din păcate, sportivul a suferit un accident în urma căruia a suferit o fractură de coloană.

Noi ne numărăm printre iubitorii de sport și dorim ca prin acest articol să venim în ajutorul lui Florin care ne-a impresionat prin dorința lui de a trăi și de a nu se da bătut.

Procesul de vindecare al lui Florin va fi unul de lungă durată, va avea nevoie de multe operații și terapie, dar el nu va renunța. Sperăm ca noi toți să ne mobilizăm și să îl ajutăm atât pe el cât și pe cei dragi lui cu donații indiferent de sumele donate. 

Donațiile se pot face către unul din următoarele conturi:

  • RO90BTRLRONCRT0125847001 – CONT RON
  • RO40BTRLEURCRT0125847001 – CONT EUR

Titular cont: Muresan Florin Paul

Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

Pentru mai multe detalii și pentru a urmări evoluția campionului nostru puteți intra pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/impreunapentruuncampion/ sau pe grupul dedicat acțiunii caritabile, https://www.facebook.com/groups/347423119585890Lasă un răspuns

Site creat de