Uncategorized

IMPROvSHOW ajunge la Cluj! Organizatorii TiMAF promit o ora si jumatate de ras non-stop

improshow cluj

Pentru prima dată în Cluj-Napoca, IMPROvSHOW aduce o oră jumătate de râs non-stop alături de vedeta serialului „Las Fierbinți” , Mihai Bobonete și comedianții Micutzu, Natanticu, Cătălin Neamțu, Mihai Rait și Vlad Pasenco.

Vei avea ocazia să interacționezi cu Bobonete, Micutzu și ceilalți membri ai grupului deoarece tot ce se improvizează este generat de public, teatrul de improvizație fiind o formă de spectacol unde nu există scenariu, regie sau coloană sonoră pregătite în prealabil. Totul se întâmplă pe loc, pentru prima și ultima oară.

Naționala de Improvizație este condusă de celebrul actor și comediant Bobonete și propune o comedie adevărată, creată spontan de noua generație de comici din România.

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV, printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan și Dani, sub pseudonimul de Văru’ de la Giurgeni. După un sezon de matinal, pleacă la PRO TV, fiind cooptat la Serviciul Român de Comedie. Acum el interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță.

Cosmin Nedelcu aka `Micutzu` este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up, iar ca meserie de bază practică actoria. Micutzu este cunoscut din video-urile sale virale precum „Cine e grăsuța?” și emisiunile de pe Prima TV. Se descrie ca fiind “Tânăr, visător, fost medium, acum instalator cu mari speranţe pentru viitor, respectat în cercuri înalte, câteodată puţin spanchi, dar în general sociabil. Fost moderator la emisiuni cu tematică filosofică şi fost bodyguard la concerte de muzică simfonică”

Natanticu a realizat împreună cu alți trei colegi cea mai tare emisiune de reality show cu camera ascunsă, „Taxi Driver”, care se difuzeaza de 10 ani în reluare pe Național Tv. A facut mai multe filme de lung metraj, „Portretul luptatorului la tinerete”, „S-a furat mireasa” și „Mamaia”. De stand up s-a apucat în al doilea an de facultate la îndemnul unor prieteni comedianți. Jokers a fost trupa cu care s-a apucat de stand up iar după un an, a luat-o pe cont propriu. Stand up-ul și televiziunea au fost făcute mereu în paralel: „m-am lansat în televiziune, apoi am lăsat TV-ul pentru facultate unde m-am format ca actor, apoi am reluat filmările în TV și în același timp făceam și stand up. Toni Grecu a venit la un spectacol de al meu, m-a văzut acolo și apoi m-a chemat la casting pentru SRC, și tare mă bucur!”

Prețul biletelor: 40/50 RON.
Bilete disponibile:
– online – https://goo.gl/l0amE0
offline- Casa de Cultură a Studenților ( orar 12.00-20.00.Pentru informații, sunați la numărul de telefon: 0752 590 653)
Agenția Teatrală ( P-ţa Ştefan cel Mare nr. 14) Program: marți – duminică, între orele 11.00-17.00;
Standul de bilete din Cora.Lasă un răspuns

Site creat de