Social & Cultura

In ce constau cursurile de engleza Cambridge, pentru pregatirea marelui examen?

cursuri de engleza Cambridge

Principalele limbi de circulatie internationala au, fiecare, propriul sistem de atestare, care se bucura de recunoastere in orice tara din lume. In cazul limbii franceze este vorba despre examenele DELF si DALF, pentru limba germana pot fi obtinute certificatele Goethe, in timp ce gradul de cunoastere a limbii engleze este atestat prin intermediul examenelor Cambridge.

Odata ce participi la cursuri de engleza pentru pregatire examene Cambridge si obtii o astfel de diploma, cunostintele tale vor fi recunoscute atat in Romania si in statele in care engleza este limba nationala, precum Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, precum si in orice alta tara din lume.

Cum te pregatesti pentru examen?

Flying Colours, centrul oficial de pregatire si pretestare pentru examene Cambridge, organizeaza cursuri engleza Cambridge menite sa ii ajute pe toti cei interesati sa obtina aceasta diploma care se poate dovedi atat de importanta pentru inscrierea la o institutie de invatamant sau pentru progresul in cariera.

Primul pas al pregatirii consta in imbogatirea vocabularului, a structurilor gramaticale specifice, precum si a celor 4 abilitati esentiale in invatarea oricarei limbi straine: ascultat, citit, scris si vorbit. Pasii urmatori vor putea fi realizati doar dupa ce aceasta baza este consolidata.

Ulterior, aceste cursuri de engleza pentru pregatire examene Cambridge au in vedere familiarizarea fiecarui cursant in parte cu structura examenului, in functie de nivelul la care se afla. In acest scop, profesorii folosesc manuale, precum si diferite alte materiale didactice care respecta formatul respectiv. Tot acum sunt insusite primele tehnici si trucuri de abordare ale diferitelor probe.

Un pas esential consta apoi in sustinerea unei pretestari cu materiale oficiale Cambridge. El devine posibil tocmai datorita faptului ca Centrul de limba engleza Flying Colours este Centru oficial de pretestare pentru examenele Cambridge.

Etapa finala a pregatirii consta in parcurgerea a cel putin 6 teste specifice nivelului pentru care se pregateste fiecare cursant. Astfel, la finalizarea acestor cursuri de engleza pentru pregatire examene Cambridge, fiecare participant are cunostintele necesare de vocabular si de gramatica, este familiarizat cu formatul si cunoaste inclusiv strategii si tehnici de abordare a fiecarei probe in parte.

Beneficiile participarii la cursuri

Indiferent de varsta sau de obiectivele profesionale, pregatirea pentru examenele Cambridge reprezinta una dintre cele mai bune decizii, o investitie in propria persoana, deplin adaptata la caracteristicile societatii actuale.

Pentru copii si adolescenti, beneficiile devin vizibile in momentul in care se trece intr-un ciclu superior de invatamant. Intr-adevar, se poate realiza echivalarea probei de engleza pentru clasa a 5-a intensiv engleza (YLE Movers si Flyers), pentru clasa a 9-a bilingv engleza (KET si PET) si chiar si pentru examenul de bacalaureat (PET, FCE si CAE).

Cursurile sunt recunoscute de peste 15 000 de institutii de invatamant superior din intreaga lume, precum si in cadrul unor companii prestigioase, care isi desfasoara activitatea pe plan international. Sansele de admitere sau de angajare cresc, prin urmare, exponential.

Cel mai important este insa faptul ca, in urma participarii la cursuri de engleza pentru pregatire examene Cambridge, sunt obtinute cunostinte temeinice, suficiente pentru a participa fara emotii la o conferinta, la o sedinta, un interviu de angajare sau pur si simplu pentru a te descurca in vizitele facute in strainatate, fie in interes profesional, fie ca turist.

Investeste in viitorul tau si ofera-ti oportunitatea de a te bucura de un document recunoscut in lumea intreaga!Lasă un răspuns

Site creat de