Timp liber

„În Corzi” – concert simfonic Viţa de Vie şi Filarmonica de Stat Târgu Mureş la Awake Festival

Cum a fost la prima ediţie AWAKE Festival

La cea de-a doua ediţie, festivalul AWAKE are plăcerea să anunţe un concert în exclusivitate: Viţa de Vie „În Corzi”, primul proiect simfonic al trupei. Viţa de Vie va urca pe scenă AWAKE alături de Filarmonica de Stat Târgu Mureş pentru un concert special, în premieră.

Fiind considerată una dintre cele mai importante trupe româneşti, Viţa de Vie va fi prezentă la festival într-o fomula inedită. Fanii trupei se vor putea bucura să audă reorchestrarea cântecelor mai noi, dar şi a celor care au consacrat formaţia.

Cu 9 albume la activ şi o experienţă de peste 21 de ani, Viţa de Vie reprezintă unul dintre pilonii muzicii rock din România. Pentru cea de-a doua ediţie AWAKE, formaţiei i se va alătura pe scenă Filarmonică de stat Târgu Mureş pentru a crea împreună primul concert simfonic al trupei care va purta numele Viţa de Vie „În Corzi”.

Show-ul Viţa de Vie „În Corzi” va completa povestea AWAKE, unde deja au fost anunţaţi artişti precum: Milky Chance, Wilkinson, Akua Naru, Fink, The Subways, The Parlotones şi mulţi alţii. AWAKE se desfăşoară în perioada 17-19 august, pe Domeniul Teleki din Gornesti, judeţul Mureş. Pe lângă muzică, participanţii se vor putea bucura şi de multe alte activităţi, precum: platforma de discuţii Feed Your Mind, o bibliotecă şi un cinematograf în aer liber, Artdoor – concursul de instalaţii artistice de mari dimensiuni şi de multe altele.

Artişti noi anunţaţi la Awake Festival

Biletele sunt disponibile pe eventim.ro, dar şi în magazinele partenere: benzinăriile OMV, magazinele Vodafone, Orange, Germanos şi librăriile Diverta. Până la data de 16 mai abonamentele de 3 zile pot fi achiziţionate la preţul EARLY BIRD de 159 lei, respectiv 185 lei cu camping inclus. Din 17 mai, până pe 16 august, în perioada de SLEEPY BIRD, abonamentele vor fi disponibile la preţul de 199 lei, respectiv 225 lei cu camping inclus.

AWAKE este un festival boutique creat şi organizat de Emagic România.

foto: arhivaLasă un răspuns

Site creat de