Liceu, Important

Încă o vară de neuitat pentru copiii din comuna Vad | Donează pentru proiectul care le oferă educație și distracție în aer liber

Încă o vară de neuitat pentru copiii din comuna Vad | Donează pentru proiectul care le oferă educație și distracție în aer liber

Mai este o lună până la vacanța elevilor. Vor merge la mare, la munte, vor călători. Ce bine ar fi dacă toți copiii ar putea face asta!

In general, cei care locuiesc la sat, își petrec timpul prin curte, pe ulițe, la muncile câmpului, se joacă cu frații, sau cu copiii din vecini, dacă au.

Într-o comună din județul.Cluj, comuna Vad, unde sunt aproximativ 200 de școlari și preșcolari, răspândiți în 7 sate, Psihologul Magdalena Rus, Președinte al Asociației Vreau să trăiesc liber, a organizat în ultimii ani activități zilnice care au ca scop dezvoltarea competențelor socio-emoționale ale copiilor prin lectură în aer liber, drumeții, jocuri, socializare.

În acest an activitățile au început mai devreme, a fost introdus grădinăritul, având ca obiectiv dezvoltarea spiritului de echipă, a creativității, perseverenței, cooperării.

Asociația Vreau să trăiesc liber este o organizație nonguvernamentală mică, cu un singur angajat, proiectele fiind finanțate din donații ale persoanelor fizice și sponsorizări de la societăți comerciale. Pentru a-și continua activitatea, asociația are nevoie de sprijin.

„Te invităm să contribui si tu la încă o vară cu sens, pentru copiii din comuna Vad. Îți mulțumim„, a transmis Psihologul Magdalena Rus, Președinte al Asociației Vreau să trăiesc liber.

Poţi dona aici: www.sprijina.ro/cauze/citim-citim-citimLasă un răspuns

Site creat de