IT

Încărcătoarele MagSafe: noua tehnologie Apple

Încărcătoarele MagSafe: noua tehnologie Apple

Ai plecat la drum și n-ai apucat să îți încarci telefonul? Îți e indispensabil, iar fără el nu poți da de ceilalți ori să găsești ruta potrivită pe hartă? Își cauți încărcătorul, în mod evident, pentru a rezolva situația. Puțin incomodă ideea de încărcător în suportul auto, totuși, nu? Cu tehnologia MagSafe această incomoditate dispare. Apple MagSafe este un încărcător de alimentare bazat pe forță magnetică, care produce magnetic reîncărcarea pentru dispozitivul dumneavoastră. Acesta a apărut pentru prima dată pentru MacBook Pro, încă din 2006, oferind o conexiune sigură la portul de alimentare al laptopului, fiind în același timp ușor de deconectat, împiedicând MacBook-ul dumneavoastră din a se prăbușii sau deteriora, în caz că cineva se împiedică de cablul de alimentare ori nu dă atenție împrejurimilor. De altfel, încărcătorul Mac Safe în sine este simplu. Rotund, alb, cu inel și spate argintiu, metalizat. Este suficient de mic pentru a putea fi strecurat într-o gentuță și așeazat pe masă. Magneții din interior se fixează ușor când sunt atașați pe modelul de iPhone 12. Deși, în mod evident, se va desprinde dacă îl agitați, conexiunea este puternică.

Cum funcționează MagSafe pentru iPhone? Apple a explicat structura noilor componente din modelele sale iPhone 12 care permit tehnologia MagSafe. Noul suport auto cu încărcare wireless prezintă un scut de cupru-grafit, un set de magneți, o carcasă din policarbonat, o bobină de încărcare, un scut electronic și o componentă NFC. Un astfel de magnet va asigura funcționarea optimă a încărcătorului așezat în locul ideal pentru o eficiență maximă de încărcare. MagSafe are o viteză maximă de 15W. O cifră care nu bate recorduri neapărat atunci când o compari cu încărcarea rapidă de 65 W a OnePlus 8T de exemplu, dar totuși una care depășește cel mai bun precedent Apple de 7,5 w pentru încărcarea fără fir Qi. În cazul unui iPhone 12 și iPhone 12 Pro complet epuizate a durat o oră pentru a obține 50% cu ajutorul încărcătorului MagSafe. Deci da, aceasta este o încărcare fără fir mult mai rapidă decât modalitățile de încărcare cu care iPhone-urile erau obișnuite până acum.

Se recomandă să țineți cont de existența mărcii MagSafe atunci când cumpărați o husa pentru un iPhone 12. De altfel, cel mai bine este să achiziționați accesorii oficiale Apple MagSafe. Încărcătorul MagSafe poate încărca, de asemenea, orice telefon Android acceptat de Qi și multe dintre gadgeturile Android funcționează și cu acești magneți.

Ideea unui dispozitiv MagSafe este rapidă, bine concepută, iar adăugarea de magneți înseamnă că puteți folosi telefonul în timp ce se încarcă – o problemă constantă pe care oamenii o au de obicei la încărcarea fără fir.Lasă un răspuns

Site creat de