Din Zona

Incendiu devastator la clubul Bamboo din Capitală! Aproape 40 de oameni au fost răniţi (VIDEO)

bamboo

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo din Capitală, informează Digi24 TV. Pompierii au activat Planul roșu de intervenție.

Un incendiu puternic s-a produs sâmbătă dimineață în clubul Bamboo, în jurul orei 3:30. Aproape 40 de oameni au fost răniţi şi transportaţi la mai multe spitale. Acum mai sunt internaţi șase, din care unul în stare mai gravă. O informaţie extrem de importantă vine de la secretarul de stat Raed Arafat care spune că nu exclude posibilitate ca sub dărămături să fi rămas oameni.

Clubul s-a prăbuşit după incendiu, flăcările au fost stinse, dar mai sunt focare care ard mocnit și căutarile nu pot fi făcute temeinic acum. Informații importante vin de la reprezentanţii Primăriei sectorului 2, care spun că localul NU avea autorizaţie de funcţionare! Un martor ocular a spus ca în club s-a fumat pe ascuns toată noaptea. Iar locatarii blocurilor de vizavi spun că accesul inițial al pompierilor a fost îngreunat de faptul că era blocată strada de taxiuri și mașini.

Clubul Bamboo nu avea toate actele în regulă pentru autorizație de funcționare, a declarat la Digi24 TV viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu. „Cred că a funcționat și cu bunăvoința fostelor autorități”, a spus oficialul.

sursa video: Digi24 TVLasă un răspuns

Site creat de