Timp liber, Important

Încep pregătirile pentru UNTOLD! Organizatorii se aşteaptă la un număr record de participanți

Încep pregătirile pentru UNTOLD! Organizatorii se aşteaptă la un număr record de participanți

Mai sunt mai puțin de trei luni până se vor deschide din nou porțile unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD.

Organizatorii festivalului lucrează intens pentru pregătirea celei de-a șaptea ediții, care va avea loc între 4 și 7 august.

Este prima ediție post-pandemie, la care vor participa zeci de mii de fani din întreaga lume, ce se vor bucura împreună de libertatea și magia festivalului, fără restricții.

Pentru o organizare impecabilă, ca în fiecare an, organizatorii UNTOLD au avut astăzi o întâlnire de lucru, găzduită de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, la care au participat autoritățile locale și naționale implicate în buna desfășurare a evenimentului.

La ședință au fost prezenți reprezentanți ai Jandarmeriei Române, ai Prefecturii județului Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, ai Oficiului Român pentru Imigrări, Poliției de Frontieră Cluj-Napoca și ai Primăriei Cluj-Napoca.

Organizatorii spun că în această vară așteaptă un număr record de participanți, ca la ediția aniversară din 2019, când 372.000 de oameni au pășit în tărâmul UNTOLD în cele 4 zile și 4 nopți de festival.

Ediția 2022 va fi una memorabilă și emoționantă, la care vor veni artiști în premieră în România, precum și artiști dornici să revină la unul dintre festivalurile lor preferate.

Above & Beyond, Alok, Anne-Marie, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Hardwell, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki, Tujamo și Vini Vici fac parte din cel mai bun line-up de festival din acest an.Lasă un răspuns

Site creat de