Timp liber

Încep ”Serile de vară clujene”. Programul primului weekend

scena verde

Cea de-a VII-a ediție a evenimentului debutează în acest sfârșit de săptămână, iar primele două evenimente se vor desfășura în două noi locuri din oraș.

Astfel, vineri 11 august 2017, într-un cadru inedit, la amfiteatrul de la Baza Sportivă Gheorgheni unde, alături de Scena Urbană, va avea loc un spectacol de operetă în aer liber, precedat de un workshop foarte interesant de dans hula – susținut de Anna Maria Balazs.

Sâmbătă, 12 august, 2017, în parcul de pe strada Dâmboviţei din Mărăşti, va fi organizată o  seară cu cântece de altădată susținută de doi tineri foarte talentați: Fang Shuang și Paula Coteț.

Programul primului week-end al ”Serilor de vară clujene”:

🌙 “Seri de vară…în alte lumi”

📍 Amfiteatrul Bazei sportive Gheorgheni

⌛  11 August

19:30  Workshop dans “Hula” – susținut de Anna Maria Balazs, pasionată de lumea polineziană, de 9 ani pășind în ritmurile dansului hawaian Hula. Experiența ei în acest dans a fost formată în cadrul cursurilor internaționale susținute de maeștrii din Hawaii: Raylene Kawaiae’a și Hope Keawe, Loea Kawaikapuokalami Hewett, Hokulami de Rego, Lei’ohu Ryder și Mayden Ku’nipo, Nelson Ka’Ai, Keali’I Reichel, Mark Keali’I Ho’omalu.

20:30  La contessa Maritza (arii și duete din operete celebre)

Spectacolul are ca personaj central pe Contessa Maritza din opereta cu același nume de Emmerich Kalman. Pretextul este o petrecere la care Maritza invită personaje celebre din operete îndrăgite ca Silvia și Contessa Maritza de Emmrich Kalman, Giuditta, Văduva veselă și Țara surâsului de Franz Lehar, Lăsaţi-mă să cânt de Gherase Dendrino și Liliacul de Johann Strauss. Intrigile superficiale și amuzante care se țes la aceasta petrecere, muzica, dansul și vocile deosebite ale protagonistilor vor face deliciul publicului meloman, și nu numai.

Distribuţie:

Adonis Tanta – Danilo Istvan Kozocsa – Zsupan Lorena Puican – Stasi Oana Trâmbiţaş – Adela Adriana Ţidor –Maritza Sergiu Coltan -Tassilo

Scenariul si regia : Ina Hudea

Dirijor: Vlad Eniu

Acompaniază: Lizbeth Tetrade, pian și formația A.t.a.c.

🌙  “Seri de vară…în alte timpuri”

📍 Parcul de pe Str. Dâmboviței din Mărăști

12 august ora 20:00

Soliștii Fang Shuang și Paula Coteț

Duminică vor fi din nou aproape de inimile participanților la eveniment cântece îndrăgite, de altădată, precum “Copacul”, “De-ar fi să vii”, “De-ai fi tu salcie la mal”, “Marea cântă”, “Ciobanaș cu 300 de oi”, “Sara pe deal”, “Ana, zorile se varsă” sau “Make you feel my love”, “Someone like you”. Melodiile vor fi interpretate de Fang Shuang, solist vocal la Opera Comică pentru Copii, cunoscut publicului larg prin participarea la faza finală a concursului Românii au Talent, ediția 2017.

Alături de acesta va cânta Paula Coteț, o solistă de 15 ani, care studiază muzica la Colegiul de Arte din Baia Mare. Paula Coteț este câstigătoare a mai multor concursuri nationale si internationale de muzică clasică, ușoară și romanțe.

Spectacolul va fi susținut coregrafic de balerinii: Sebastian Vlad, Ioana Cristina Tokes, Delia Gollner, Har Liviu Mihai, Antonia Indrei.

Coregrafia : Sebastian Vlad. acompaniază: formația A.T.A.C. dirijor: Vlad Eniu regia artistică: Ina Hudea.

 

Evenimentele sunt organizate de Primăria municipiului Cluj-Napoca în colaborare cu „Scena Urbană”, iar accesul este gratuit.Lasă un răspuns

Site creat de