Timp liber, Important

Începe Festivalul de Toamnă al Economiei Germane-Herbstfest de la Cluj

herbstfest 4

Festivalui de Toamnă al Economiei Germane- Herbstfest 2016, ediția cu numărul 5 începe mâine, vineri, 30 septembrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Deschiderea oficială, oferită de firma Bielomatik, va avea loc de ora 18.00, cu tradiționalul moment în care primarul orașului, Emil Boc va da cep butoiului ”oficial” de bere.  Alături de domnia sa vor mai participa:

  • Ambasadorul Germaniei în România, Werner Hans Lauk
  • Prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan
  • Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan
  • Administratorul Camerei de Comerţşi Industrie RomânoGermane (AHK), Sebastian Metz
  • Florin Bugnar, directorul festivalui și manager Avalon Events- organizator

Chiar dacă deschiderea oficială se produce după-amiaza, activitățile de mâine din Piața Unirii iau startul încă de dimineață, cu:

-Târgul Meșteșugarilor tradiționali- cu vânzare- care va fi în permanență instalat în piață pe perioada celor trei zile de festival)

-”Mini golf contra cancer”, eveniment de strângere de fonduri pentru Asociația Little People realizat de partenerii de la Golfee – pistele de mini golf vor fi prezente în Piața Unirii de vineri până duminică, între orele 12.00 și 18.00

-”Cum salvezi o viață”, atelier și demonstrații LIVE de medicină de urgență și prim ajutor, realizate de Serviciul de Ambulanță Cluj și Serviciul de Ajutor Maltez în România – de la ora 15.00

-Drive test oferit de Ford, pe perioada celor trei zile de festival, după următorul program: vineri până la ora 19.00, sâmbătă și duminică între 12.00 și 18.00. ÎNSCRIERILE se fac la fața locului.

Prima zi de festival se încheie cu o petrecere bavareză, al cărei antren este garantat de Fanfara din Foieni, deja cunoscută publicului clujean de la edițiile precedente ale Herbstfest. Momentul artistic este oferit de BOSCH. În cortul Oktoberfest distracția este garantată și de prezența unei zone mult mai mari decât anul trecut de food, de unde se pot achiziționa numai produse alimentare și alcoolice ”made in Germany”.

Oktoberfest-ul Clujului va avea loc în Piața Unirii, timp de trei zile, între 30 septembrie şi 2 octombrie. Ediția din acest vine cu și mai multe surprize decât în anii precedenți, cu spectacole și activități pe toate gusturile și pentru toate vârstele. Vizitatorii vor avea ocazia să afle din experiențe practice lucruri inedite despre cultura, tradiţiile şi economia Germanie. Organizatorii festivalului au pregătit un program divers: de la concerte live și dansatori profesioniști, show-uri de modă, demonstrații de dresaj canin și de prim-ajutor, mini-golf și playground pentru cei mici, până la workshop-uri și ateliere de job matching și recrutare, sesiuni de business networking cu participare internațională, sau expoziții și concursuri cu premii.

Festivalul de Toamnă al Economiei Germane- Herbstfest este organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord – DWNT şi Avalon Events, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca.

program-herbsfestLasă un răspuns

Site creat de