Timp liber, Important

Începe festivalul MOX! Programul complet + câteva sfaturi înainte de a ajunge pe Valea Drăganului

MOX 2019

Astăzi, 11 iulie, începe Music Outdoor eXperience (MOX) festivalul din vârful muntelui care reuneşte iubitorii de muzică şi natura.

Câteva mii de oameni sunt aşteptaţi pe platoul de la Valea Drăganului să petreacă în cele trei zile de festival (11 – 14 iulie).

Radikal Guru, Vița de Vie Acu2tic, Utah Jazz, Mc Xander, Silent Strike sunt doar câteva din numele ce vor urca pe cele două scene din inima munților.

Abonamente la MOX 2019 se mai pot cumpăra de la intrarea în festival la preţul de 180 de lei. Un bilet de o zi costă 95 de lei.

Programul complet pe zile şi ore:

program MOX joi 2019

 

program MOX vineri 2019

 

program MOX sambata 2019

Organizatorii MOX 2019 au pregătit şi o listă cu sfaturi pentru ediţia din acest an a festivalului:

sfaturi mox 2019

Dacă focusul principal de anul acesta la capitolul ”the outdoor” rămâne împădurirea de pe Valea Drăganului, ”the music” devine un capitol care gravitează în jurul dorințelor muzicale ale participanților; ne-au scris,  i-am ascultat, ne-au cerut live acts, iar noi ne-am conformat, cu mare drag.

Din punct de vedere muzical, ediția de anul acesta va fi una care te va face să vrei să te dezabonezi pentru patru zile de la Spotify, dar să îți păstrezi Shazamul, pentru că sigur o să ai nevoie pe viitor de piesele pe care le vei asculta la MOX. Știm că acordurile se aud mai bine în natură, și ce ar fi o ieșire cu cortul dacă nu ai avea o chitară cu tine, așa că una din surprizele de pe main stage vor fi VIȚA DE VIE ACU2TIC, live act format de către Adi Despot și Cezar Popescu.

Știm că orice experiență e mai faină când ai cu cine să îți faci amintiri. Anul acesta îi încurajăm pe toți cei care vin la MOX să își ia toți prietenii cu ei, în primul rând pentru că festivalul în sine creează un sentiment pe care nu vrei să-l trăiești singur, iar în al doilea rând, cu cât e gașca mai mare, cu atât mai repede crește prima pădure MOX.”, au transmis cei de la MOX.Lasă un răspuns

Site creat de