Uncategorized

Incepe Scoala de Vara Emergency Medicine Summer School (EMSS) de la Arieseni

tabara de vara emss

În perioada 23-30 august 2015 Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare Cluj (SMURD Cluj) organizează cea de-a treia ediție a școlii de vară de la Arieșeni – Emergency Medicine Summer School (EMSS).

Tabară este destinată studențiilor facultăților de medicină din Cluj si nu numai, avand studenti și din celelalte centre universitare din țară și are ca obiectiv pregătirea viitorilor medici pentru gestionarea situațiilor de urgență.

Intenția organizatorilor este de a completa pregătirea teoretică studenților medicinisti și dezvoltarea unor abilități practice utile în cazuri critice.

Scopul acestei scoli de vara este de a oferi studenţilor la medicină, din anii 1-6 de studiu, posibilitatea de a-şi îmbogăţi atât cunoştinţele teoretice, cât mai ales pe cele practice în managementul unui pacient politraumatizat. Tematica este axata pe tratamentul medical si chirurgical de urgenţă.

Ca şi obiective EMSS işi propune promovarea în toate centrele universitare medicale din ţară şi selectarea a unui numar de participanţi care să cunoască şi să respecte scopul şi obiectivele acestui proiect.


Pe lângă organizarea școlii de vară de la Arieșeni ne propunem să venim în întâmpinarea nevoii de instruire a populației în vederea efectuării manevrelor salvatoare de viață în situațiile limită. În acest scop am inițiat și alte proiecte precum Maratonul Resuscitarii

Ca și organizatori ai acestor evenimente ne vom simți onorați să vă avem alături în intenția noastră de a modela oameni pasionați, dedicați salvării de vieți. Succesul manifestărilor noastre este garantat de colaborarea dintre profesioniștii din cadrul SMURD si parteneriatului cu dumneavoastră” au declarat organizatorii taberei.Lasă un răspuns

Site creat de