Uncategorized

Incepe SEPTEMBERFEST la Cluj. Intrarea este libera

septemberfest

În perioada 11 – 13 septembrie va avea loc cel mai vesel festival de bere din Transilvania – SEPTEMBERFEST, ajuns anul acesta la cea de-a XVII-a ediţie. Evenimentul se desfăsoară pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca, intrarea fiind liberă.

Timp de 3 zile, clujenii se vor bucura de posibilitatea de a savura 20 de sortimente de bere, în timp ce vor socializa la terase cu familia şi prietenii, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii, dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri.

Un punct de atracţie al festivalului va fi şi zona culinară unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania. Timp de 3 zile, gurmanzii sunt așteptați la demonstrații, degustări gastronomice şi ateliere de gătit. Partenerul principal al Zonei Culinare este Selgros.

Muzica va fi nelipsită pe toată durata festivalului. Cele mai efervescente trupe vor delecta publicul în fiecare seară cu hituri ale muzicii româneşti şi internaţionale. Vor concerta la Septemberfest Desperado, Fanfara Transilvania, Emeric Imre, The Beat, Rock Academy şi Trupa de casă a festivalului – Septemberfest Band. Scena principală va fi găzduită de un cort de minim 600 mp amenajat şi decorat special pentru această sărbătoare.

Programul festivalului este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară în special de CONCURSURILE Septemberfest. Asa cum v-am obişnuit, la Septemberfest, amfitrionul festivalului va dinamiza atmosfera și va ţine publicul în priză cu super concursuri: Concurs de cultură generală, Concurs de creație “ Compune pentru prieteni “, Concurs de viteză şi îndemânare, Concurs de băut bere, Concurs pentru familii şi multe alte  surprize.  Implicarea şi buna dispoziţie sunt obligatorii.

Mai multe detalii gasiţi pe site-ul www.septemberfest.roLasă un răspuns

Site creat de