Uncategorized

Începe seria evenimentelor dedicate antreprenoriatului la Impact Hub Cluj

Inside Stories

Începând cu 30 martie Impact Hub lansează evenimentele periodice dedicate antreprenoriatului și invită clujenii să participe gratuit la acestea.

Organizate sub titulatura ”Inside Stories”, la aceste evenimente sunt invitați antreprenori care împărtășesc momente definitorii din existența afacerilor lor, de la entuziasmul lansării la momentele grele pe care le-au depășit de-a lungul timpului. Formatul este extrem de interactiv și pornește de la întrebările formulate chiar de participanți.

Când vrei să fii antreprenor în România gândul că va fi ușor este printre ultimele care îți vine în minte. Cu toate acestea, într-un studiu recent realizat de Global Entrepreneurship Monitor și Comisia Europeană, România este prima țară din UE în ceea ce privește intențiile antreprenoriale, 27% dintre români spunând că doresc să pornească pe cont propriu. De asemenea, 52% dintre antreprenori consideră că exemplele de afaceri de succes ale antreprenorilor ar avea un impact mare asupra culturii afacerilor, potrivit Barometrului Antreprenorial Românesc din 2013.a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Bucharest & Cluj-Napoca.

Primul eveniment va avea loc miercuri, 30 martie, între 7 și 9 seara la Impact Hub, pe Str. Gării nr. 21, clădirea D, parter. La această ediție sunt invitați doi antreprenori clujeni alături de care vor fi dezbătute provocările care apar atunci când lansezi un startup în domeniul hranei și al turismului:

  • Raluca Ciobanu, Manager General Mandala Travel
  • Răzvan Rusu, fondator Dulceaţa lu’ Răzvan

Participarea la acest eveniment este gratuită și deschisă tuturor, însă este necesară înregistrarea pe pagina evenimentului http://cluj.impacthub.ro/event/inside-stories-1/

Despre Impact Hub Cluj-Napoca

Impact Hub Cluj-Napoca este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor inovatoare în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente. Impact Hub Cluj-Napoca face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 75 de locații de pe 5 continente.

 Lasă un răspuns

Site creat de