Timp liber, Important

Începe Street Food Festival | Gurmanzii sunt aşteptaţi într-o călătorie culinară în jurul lumii

Street FOOD Festival

Chiar dacă azi e joi și mulți dintre voi sunteți concentrați pe task-urile de la birou știm că gândul vă este la preparatele delicioase de pe Aleea Stadionului, de la Street FOOD Festival.

Gurmanzii vor avea de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 60 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care așteaptă să fie descoperite la această ediție.

Ediția de anul acesta este una specială pentru că întreaga zona de festival este gândită ca fiind un punct de intersecție culturală și culinară între diferite regiuni ale lumii.

Timp de patru zile, participanții se vor simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia, cu mâncarea, decorul și vibe-ul de acolo, doar că fără pașaport.

American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Village, How Much is the Fish și All in for Food sunt zonele care așteaptă să fie explorate și descoperite de către clujenii curioși și pofticioși. Decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile cu mâncare vor fi specifice fiecărei zone în parte, ba ai mult, fiecare zonă va avea diferite activități tradiționale și momente artistice specifice.

Muzica bună va fi prezentă și ea, iar de vineri pe scena principală de la Street FOOD Festival vor urca trupe precum: Moonlight Breakfast, The Mono Jack, Lucia&Muse Quartet sau Taraf de Caliu. Dar asta nu este tot pentru că anul acesta la StreeT FOOD vom avea parte de momente artistice în diferite zone din festival la care veți putea participa chiar de azi.

Canarro, Magic Puppet sau One Man s Band sunt doar câteva dintre reprezentațiile care vor avea loc spontan în zona festivalului, cât mai aproape de oameni.

incepe street food festival cluj 2019

Am vorbit de mâncare și de muzică, dar asta nu este tot pentru că cei care vor merge la festival se vor putea bucura și de alte activități, de la cinema în aer liber unde vor putea fi urmărite filmele: Povestea Iubirii, Nunta in ofsaid sau Omul care l-a ucis pe Don Quijote, până la spectacole de stand-up comedy cu Improvertiții sau workshop-uri de preparat ceai și/sau cocktail-uri.

Mai multe nu îți spunem acum, te lăsăm pe tine să experimentezi și să savurezi pentru că te așteptă o ediție plină de viață, culoare, muzică și momente pe care să le ții minte. Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă și te asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos sau să se bucure de una din activitățile din festival.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Cum a fost la ediţia de anul trecut:

Record de participanţi la Street FOOD Festival Cluj-Napoca | Peste 140.000 de gurmanzi s-au bucurat de experiențele culinare (VIDEO)Lasă un răspuns

Site creat de