Timp liber, Important

Începe Târgul de Cariere de la Cluj-Napoca

Târgul de Cariere Cluj: peste 1200 de oameni au aplicat la joburi față în față cu viitorii lor angajatori

Peste 30 de companii de top cu mii de oportunități de angajare te așteaptă la Târgul de Cariere în 23 și 24 martie, de la 11:00 la 18:00.

„Cei doi ani de pandemie au pus pe pauză evenimentele fizice așa cum le știam, acest lucru fiind o provocare atât pentru noi, cât și pentru angajatori. Am fost nevoiți să găsim noi soluții pentru a ne continua implicarea în procesele de recrutare, de la distanță. Totuși, anul acesta vine ca un nou început, un început pe care îl simțim cu toții. Putem reveni și face din nou primul pas, față în față. Angajatorii și candidații se pot întâlni, din nou, direct; pot face primii pași în relația lor profesională chiar de la Târgul de Cariere” spune Mihai Daniel Cotos, Founder & CEO Târgul de Cariere și Digital Crusade.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, pe parcursul celor două zile vei avea ocazia să îți pui calitățile în valoare și să cucerești companii la care te gândeai de mult timp, dar și să obții sfaturi de carieră prețioase.

Mari jucători din sectoare de activitate precum auto & automotive, inginerie, IT, producție & tehnică, servicii, BPO, turism, inginerie, logistică & transport, recrutare sau telecomunicații vin la ediția de primăvară de la Târgul de Cariere.

Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numără și WebBeds. Compania activează în industria turismului din 2013 și oferă servicii de tipul B2B, fiind al doilea cel mai mare furnizor de locuri de cazare din lume. Domeniile producție și tehnică sunt și ele bine reprezentate la Târgul de Cariere prin intermediul unor companii precum De’Longhi și Emerson, care vin cu o ofertă variată de locuri de muncă.

O ofertă variată de locuri de muncă propun și companiile din domeniul IT care vor fi prezente la eveniment. Take Off Labs, .msg România sau Generix sunt doar câteva dintre brandurile care așteaptă cu nerăbdare candidații la Sala Polivalentă. Cei interesați de un job în zona de servicii partajate vor putea discuta față în față cu reprezentanți ai acestui domeniu. GEP și Steelcase sunt doar două exemple de companii care vor lua parte la eveniment. Așa cum ne-a obișnuit, Vertiv va participa și de data aceasta la Târgul de Cariere, propunând celor prezenți o serie de locuri de muncă din domeniile inginerie și informație tehnologică.

De la Târgul de Cariere nu va lipsi nici Michelincare se alege la fiecare ediție cu noi oameni în echipă, iar pentru unele poziții oferă celor proaspăt angajați și posibilitate de relocare în Zalău.

Intrarea la eveniment este liberă, iar candidații au posibilitatea să creeze pe loc un CV, utilizând aplicația eJobs: CV2GO.

„Cluj-Napoca și-a păstrat poziția în topul angajărilor și anul acesta, și atinge noi recorduri în ultimul sezon, orașul fiind întrecut doar de capitală. În lunile ianuarie și februarie, spre exemplu, au fost publicate aproape 11.200 de joburi pentru Cluj-Napoca pe eJobs.ro, în creștere cu 30% față de aceeași perioadă în 2021 și chiar cu 22% mai mare față de aceeași perioada în 2020, înainte de pandemie. Cu siguranță vom vedea un număr impresionant de joburi scoase la bătaie și sezonul acesta”, a spus Bogdan Badea, CEO eJobs, liderul pieței de recrutare din România, care se alătură și anul acesta evenimentului Târgul de Cariere.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va reuni pe lângă detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanți ai companiilor sau prezentări ale colaboratorilor. Acesta va fi difuzat pe canalele noastre de Facebook, LinkedIn, YouTube și pe targuldecariere.ro. Oferta de joburi de la această ediție este una diversificată. Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști pentru relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri software și hardware, programatori, mecanici, ingineri electroniști, testeri, consultanți, recrutori, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri.

La Târgul de Cariere și cetățenii ucraineni vor putea să aplice pentru diverse locuri de muncă, datorită faptului că la eveniment vor participa companii care oferă bune oportunități profesionale și pentru aceștia.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/cluj.

Târgul de Cariere a împlinit anul acesta 16 ani de activitate și este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. De fiecare dată a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea.

Evenimentul organizat în fiecare an la Cluj-Napoca este unul special deoarece aici a avut loc primul episod Târgul de Cariere. Ediția din această primăvară stă sub semnul entuziasmului, a dorinței de a socializa față în față, de a oferi oportunități, de a deschide noi orizonturi, de a împărtăși, de a scrie povești frumoase.Lasă un răspuns

Site creat de