Timp liber, Important

A început Electric Castle! Mirabela Dauer şi Corina Chiriac au dat startul petrecerii (VIDEO)

19956134 1381590715289000 5769848588327924087 o

Mirabela Dauer şi Corina Chiriac au încântat publicul în ziua zero a festivalului Electric Castle. Deşi mulţi nici nu erau născuţi când şlagărele celor două erau la modă, tinerii au fredonat versurile împreună cu cele două artiste.

Spectatorii, trecuţi prin viaţă ori tineri, au vibrat la unison pe melodiile ce au marcat generaţii.

Vizibil emoţionată, Mirabela Dauer a fost prima artistă care a urcat pe scena de la Electric Castle. Mii de oameni au încurajat-o şi au cântat piese care au câştigat bătălia cu timpul. Indiferent de vârstă, versurile nu s-au dovedit a fi o problemă.

Şi Corina Chiriac a fost întâmpinată cu dragoste şi aplauze. Puţini au fost cei care au rezistat tentaţiei, aşa că horele nu au întârziat să apară. „Cinstit eu n-am înțeles unde am fost invitată. Am aflat de la niște fete colaboratoare care toate au 30 de ani și mi-au spus „Ce, tu câți la Electric Castle?”. Zic „Unde cânt?„.

Am gândit totul ca o reîntoarcere în timp în anii ’70 a muzicii ușoare românești, a celebrelor festivaluri de atunci care, din păcate, au cam dispărut.” a declarat Renate Roca Rozenberg, purtător de cuvânt Electric Castle:

Celor două artiste au cântat în avanpremieră festivalului. Oficial, evenimentul începe astăzi, când alte mii de spectatori sunt aşteptaţi să ajungă la Bonţida. Îi aşteaptă numeroase concerte şi noroiul, devenit deja o tradiţie.Lasă un răspuns

Site creat de