Sport, Important

A început Transilvania Rally! Ieri a avut loc Festivitatea de Deschidere (FOTO)

Transilvania Rally

Ediția din acest an al Raliului Transilvania, se anunță de-a dreptul spectaculoasă. Clujenii au ocazia să îi revadă la treabă, chiar în centrul orașului pe concurenții celei de-a V-a etape din Campionatului Național de Raliuri Dunlop.

Organizatorii au primit, in acest an, aprobarea Primăriei și a Consiliului Local Cluj-Napoca cât și a Consiliului Județean Cluj pentru a desfășura Proba Super Specială, cu numărul 4 în Piața Unirii, vineri 22 iulie de la ora 20.30. Accesul pentru spectatori va fi permis cu o oră și jumătate înainte de începerea probei.

Ieri a avut loc loc Festivitatea de deschidere. Iubitorii de cai putere au putut sa isi cunoasca favoriții, au facut selfie-uri cu aceștia și au plecat acasă cu autograful mult dorit.
Vineri, 22 iulie, în această primă zi, concurenți vor fi la Shakedown pe Făget între orele 9 și 13.30. Prima zi de concurs va începe cu PS 1 din Făget de la ora 15.48, fiind urmată de PS 2 Mănăstireni aproximativ 2 ore mai tîrziu la 17.21. La Sălicea se va desfășura PS 3 cu începere de la ora 18.44, spectatorii fiind așteptați pe trasee, cu surprize pe întreaga desfășurare a evenimentului.

Concurenții se vor regrupa în zona tehnică și vor realimenta urmând să se îndrepte către Piața Unirii pentru proba Regină din Piața Unirii.
Sâmbătă, 23 iulie, se va desfășura cea de-a doua zi de concurs ce va începe cu PS 5 Dângău I la ora 10.51, fiind urmată îndeaproape de PS6 Mănăstireni I la 11.19. Concurenții de la Transilvania Rally vor urca pentru a susține PS7 la Beliș, al cărui start va avea loc la 11.52, coborându-se apoi pe PS 8 Râșca 2 de la ora 14.08 și PS9 – POWER STAGE de la 14.36.

Ziua se încheie cu deja celebra SS 10 de la Polus Center, unde spectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru spectacol garantat. Festivitatea de premiere a câștigătorilor de la Transilvania Rally va avea loc în zona Food Court, unde organizatorii Napoca Rally Academy v-au pregătit căteva surprize pe măsură.
Mai multe detalii despre restricții de circulație, accesul pe probe dar și alte informații utile, se vor găsi pe siteul www.transilvaniarally.ro, cât și pe pagina de Facebook, Transilvania Rally. Începând cu această săptămână, fanii sunt așteptați pe pagina de facebook cu mai multe concursuri, dar și cu ulimele informații și noutăți despre Transilvania Rally.

Mai multe imagini gasiti aici.

*photo credit: Claudiu MorarLasă un răspuns

Site creat de