Timp liber, Important

Incursiune muzicală de neuitat: Seară de pian la Samsara alături de talentatul Răzvan Măhuleț

pian samsara cluj

Cu un sunet subtil al clapelor de pian, Samsara vă invită la o seară de neuitat în data de 24 septembrie, începând cu ora 19:00.

Vă deschidem porțile către o atmosferă plină de eleganță și rafinament, în care sunetele melodioase ale pianului vă vor învălui într-o plăcută călătorie muzicală.

Pianul, în calitatea sa de instrument regal, va fi punctul central al acestei seri, și va fi interpretat de talentatul Răzvan Măhuleț care va aduce la viață cele mai frumoase melodii.

Seara de pian de la Samsara nu este doar o experiență muzicală, ci și o oportunitate de a vă relaxa și de a vă bucura de o ambianță primitoare. Vă veți putea lăsa purtați de muzică, în timp ce savurați cele mai delicioase preparate din meniul nostru.

„Și pentru că suntem mereu preocupați de confortul oaspeților săi, vă asigurăm că veți avea parte de cea mai bună experiență.

Pentru a vă rezerva locul, nu trebuie decât să ne sunați la numărul de telefon 0364 964 și să ne anunțați câți dintre cei dragi vă vor însoți în această incursiune muzicală.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să vă oferim o seară de pian care vă va atinge sufletele și vă va umple inimile de bucurie. La Samsara, fiecare seară este specială, iar cea de pe 24 septembrie promite să fie cu adevărat memorabilă. Vă așteptăm cu brațele deschise!

Nu uitați să ne urmăriți și pe paginile de social media pentru a fi la curent cu noutățile din cadrul restaurantului și concursurile lunare pe care le desfășurăm„, au transmis reprezentanţii restaurantului Samsara din Cluj.Site creat de