Important, Social & Cultura, Studentie

,,Îndeplinim dorințe” – campanie caritabilă de Crăciun inițiată de doi studenți din Cluj

art 4 education craciun cluj

Mai e aproape o lună până la Crăciun, iar copiii sunt deja cu gândul la cadouri. Loredana Bertișan și Saul Pop, studenți la Jurnalism în cadrul FSPAC, UBB, fondatori ai comunității online Art4Education continuă să-i ajute pe copiii din medii defavorizate, aducându-le bucurie prin campania ,,Îndeplinim dorințe!”, derulată în perioada 20 noiembrie-8 decembrie.

Campania își propune să mobilizeze comunitatea online (și nu numai) și să îndeplinească dorințele pentru aproximativ 150 de copii. Pe pagina de facebook Art4Education sunt publicate bilețele cu dorințe scrise chiar de cei mici, iar donatorii pot să aleagă cărui copil să-i facă cadoul:

,,Am decis să implicăm copiii cărora le-am dăruit un ghiozdan complet echipat în campania de acum trei luni, însă avem și câțiva copii la care vom merge pentru prima oară. I-am rugat să scrie bilețele cu dorințe pentru că știm cu toții cum eram la vârsta copilăriei. E firesc să-ți dorești, de aceea vrem să le aducem o mare mare bucurie prin cadourile pe care ne propunem să le adunăm. Noi Crăciunul ăsta îndeplinim dorințe, voi ce faceți? ”, a declarat Loredana.

Art4Education (n.r. Artă pentru educație) a avut un mare succes în campania anterioară, ,,Fă ghiozdanul unui copil” când cei doi organizatori au adunat 192 de ghiozdane complet echipate pentru ca cei mici să pășească cu dreptul în noul an școlar.

art-4-education-cluj

,,În Art4Education ne implicăm pro bono, pentru că simțim că trebuie să fim activi în comunitate, să ajutăm. La câte zâmbete am văzut în campania cu ghiozdane, era imposibil să ne oprim acolo. Ba chiar am continuat încă din octombrie, când am dus un calculator și un aparat foto unei fetițe care visează să fie fotograf și am dus un băiețel să-și cunoască eroii, adică fotbaliștii de la Universitatea Cluj. Sperăm că și de data aceasta oamenii vor fi la fel de receptivi!”, a spus Saul.

Cei care vor să se implice în campania ,,Îndeplinim dorințe!” pot lua legătura cu organizatorii pe pagina de Facebook Art4Education, pe adresa de mail art4educluj@gmail.com sau la tel. 0741431755. De asemenea, organizatorii mai menționează că toți donatorii vor primi fotografii cu cei mici și vor putea vedea materiale video din momentul predării.Vezi si: 192 de copii nevoiaşi au primit câte un ghiozdan nou şi echipat în urma campaniei inițiată de doi studenți din Cluj (FOTO)Lasă un răspuns

Site creat de